POPILA OTKAZ NA EKS ZBOG OVE MAJICE: Zgrozili se kada su videli da NEMA NIŠTA ISPOD (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/Kate Hanna

strašno!

POPILA OTKAZ NA EKS ZBOG OVE MAJICE: Zgrozili se kada su videli da NEMA NIŠTA ISPOD (FOTO)

Kejt iz Velike Britanije dobila je otkaz zbog svoje odeće koju su njeni nadređeni smatrali neprimerenom za njenu poziciju. Revoltirana njihovim postupkom, ona je odlučila da podeli priču, ali i fotografiju sporne garderobe sa svojim virtuelnim prijateljima na društvenim mrežama i pita ih za mišljenje.

Objavljeno:

Iako neki poslodavci tolerišu raznorazne kodekse oblačenja, postoje i oni koji neće zanemariti ni najmanju sinticu koja je van okvira. Sa takvim se suočila Kejt Hana (22) koja je radila u jednom engleskom baru "Bird and Beer" kao konobarica. Kejt je, naime, razrešena svih dužnosti jer je na posao došla u običnoj sivoj majici, ali ispod nje nije imala brushalter. To se nije dopalo njenoj šefici, a Kejt je odlučila da sve objavi na Fejsbuku.

"Upravo sam dobila otkaz jer sam odbila da nosim brushalter. Osećala sam se neprijatno i šokirano kada se to dogodilo. Rekla mi je da mi nije dopušteno da radim ako ga ne nosim, a to mi je rečeno pred drugim radnicima i gostima. Bila sam posramljena i seksualno zlostavljana, a kada sam joj rekla kako se osećam, rekla mi je da sam glupa i smešna", napisala je konobarica.

Ovakav postupak smatra ishitrenim i preteranim.

"Zgrožena sam manjkom poštovanja prema ženi da nosi ono u čemu se oseća prijatno", dodala je.

Majica
foto: Printscreen/facebook/Kate Hanna

Jedan od vlasnika bara rekao je da niko od zaposlenih nije otpušten zbog grudnjaka, kao i da oni štite svoje radnike od seksualnog zlostavljanja. Ipak, Kejt tvrdi suprotno.

Naravno da su u komentirima bile polarizovane strane i raznovrsni komentari.

Mnogi korisnici mreža složili su se da u nekim slučajevima nenošenje grudnjaka može izgledati vrlo neprimereno, ali da Kejt ovako ne izgleda vulgarno.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.