POLJUBILA ĆERKU I NAPRAVILA JOJ PAKAO OD ŽIVOTA: Trenutak nežnosti je DETE SKUPO KOŠTAO, ovo je ČIST HOROR! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/herder.jaime

ZARAZNA INFEKCIJA HARA!

POLJUBILA ĆERKU I NAPRAVILA JOJ PAKAO OD ŽIVOTA: Trenutak nežnosti je DETE SKUPO KOŠTAO, ovo je ČIST HOROR! (FOTO)

Džejmi Lipold je skoro otkrila jednu vrlo čudnovatu flekicu na obrazu svoje čerkice, koja je vremenom sve više prerastala u nešto još opasnije. A ono što joj je lekar otkrio, sledilo ih

Objavljeno:

Majka je primetila da se flekica na obrazu njene ćerke Obri neverovatnom brzinom šri, ali nije je shvatala za ozbiljno, dok nije prerasla u ranu.

Naime ova mlada mama, je upozorila roditelje o vrlo opasnom problemu putem facebook društvene mreže, uz napomenu da su njenu ćerku lekari u bolnici zadržali čak četiri noći.

Ubrzo je flekica počekla da raste iz dana u dan, a devojčica je preživljavala neverovatne bolove. Da bi lekari naposletku dijagnostikovali Hepatitis 1, simpleks.

Kako se kasnije prisećala, nije ni shvatala ozbiljnost problema koji jedan poljubac može da prouzrokuje na dečijoj koži.

Zbog velike bubuljice koja se kasnije pretvorila u ranu, doktori su predpostavljali da se radi o površnoj impetigo infekciji čiji su simptomi crvene rane, kao i užasan svrab.

1 / 2 Foto: Printscreen/facebook/herder.jaime

Roditelji su dodatno povećali problem, time to su joj davali vrlo "agresivne" antibiotike na svoju ruku, dok su čekali rezultate!

Ona je uz svoju objavu napisala: "Pošto sam imala herpes, koji nije bio potpuno zalečen, prenela sam joj virus kroz malu bobuljicu na licu.

"Veoma mi je teško što znam da je sve počelo od mog poljupca." izjavila je ova tužna mama za DailyStar

Doktori uporzoravaju da se ova boljka vrlo brzo prenosi na decu, i može uzrokovati vrlo bolne probleme, pogotovo kad su bebe u pitanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.