IZDEPILIRAN ILI DLAKAV? Muškarac postavio pitanje na internetu... OVE ODGOVORE niste očekivali
Foto: Profimedia

zanimljivo

IZDEPILIRAN ILI DLAKAV? Muškarac postavio pitanje na internetu... OVE ODGOVORE niste očekivali

Poslednjih godina depilacija je postala sve popularnija i među muškarcima, a ne samo sportistima koji to čine radi poboljšanja performansi (npr. plivači i biciklisti).

Objavljeno:

Za mnoge je depilacija postala pitanje lične higijene, a ne estetike. Leđa i prsa najčešća su područja tretiranja, ali ne i jedina. Pod muške depilacije danas spadaju i noge, pazuh te ruke.

Muškarci se na depilaciju najčešće odlučuju pre godišnjeg odmora, kako bi bili atraktivniji na plaži, a neretko nastave s tim tretmanom ticijele godine.

Pošto je broj žena koje cene glatko muško telo sve veći, tako su i muškarci sve češći gosti u kozmetičkim salonima. Većini muškaraca na Redditu depiliranje je gej.

- Juče je niotkud bilo i nestalo pitanje o salonima za depiliranje muškaraca. Oporavio sam se nakon šoka pa me zanima šta mislite o tome? - postavio je jedan korisnik pitanje na Reditu.

Samo je jedan korisnik imao suvisao odgovor dok su se ostali muškarci na sajtu zgražavali nad depilacijom i tvrdili da je to zapravo gej.

- Lično, brijem pazuhe (lakše je kontrolisati mirise), intimno područje isto, leđa sam jednom davno depilirao i sada samo jednom u 1, 2 godine odem da održim stanje (ne želim da budem dlakav jeti na plaži, bazenu). I nemam problema o tome da pričam, ni sa ekipom ni uživo…ne osećam se manje muškarac zbog toga… - napisao je jedan korisnik.

- Sve je to deo higijene - zaključio je drugi korisnik Redita.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.