9 stvari koje vam NISU potrebne da biste živeli srećno u 2017. godini! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Sve što želite

9 stvari koje vam NISU potrebne da biste živeli srećno u 2017. godini! (FOTO) (GIF)

Za sreću je potrebno manje nego što mislite. Jedan od najboljih osećaja je da se robudite srećni, onako, bez nekog posebnog razloga
Objavljeno: 16:58h

4. Potpuna kontrola nad životom

Život se neprestano menja i mi se menjamo. Niste ista osoba koja ste bila pre godinu dana, mesec ili nedelju dana. Životni ciklus ne staje i promene su deo njega. Svaki kraj je početak nečeg novog. Živite, učite i prepustite se. Nemojte klonuti zbog promena nad kojima nemate kontrolu. Možete kontrolisati kako promene deluju na vas.

foto: Profimedia

5. Bezbrižan život

Veliki izazovi čine život zanimljivijim, a iskustva ga čine značajnijim. Nemojte čekati mirno da sve ne bude kako treba jer ništa nikada neće biti savršeno. Uvek ćete se susretati sa izazovima, preprekama i stanjima koja su sve samo ne savršena. Svakim iskustvom ćete postajati jači, iskusniji i uspešniji i imaćete više samopouzdanja.

foto: Giphy

6. Sve što želite

Vi ste sada tu gde jeste i imate što imate. Uživajte u tome. Verovatno nemate previše izbora. Da biste bili srećni treba da cenite sve što imate, uživate u ljudima, mestima, stvarima i događajima. Težite boljem, ali nemojte očajavati dok to ne ostvarite.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.