6 laži o ženskom telu u koje više ne smete da verujete! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

počni da voliš sebe

6 laži o ženskom telu u koje više ne smete da verujete! (FOTO) (GIF)

Lepota žena dolazi baš iz njihove različitosti, zato se ne trudite da što više ličite na modele lepote koje vam serviraju moderne modne industrije
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Krajnje je vreme da razbijete sve predrasude i mitove o tome kako žensko telo treba da izgleda i čemu služi. Svaka žena je posebna na svoj način, pa su tako i sva njihova tela jedinstvena i neponovljiva. Žensko telo treba da se voli, a dame treba da mu posvećuju pažnju kakvu i zaslužuje.

20 ženskih problema koji će vam se učiniti komičnim samo ako ste muškarac (FOTO)

Prestanite da se trudite da strogo budete uokireni u granice novih trendova, da stešete svoju figuru kao manekenka. Lepota žena dolazi baš iz njihove različitosti.

9 uvrnutih stvari koje telo radi, a nikad ne biste pomislili čemu je reč (FOTO)

foto: tumblr

6 najčešćih mitova o ženskom telu:

1. Glavna svrha ženskog tela je rađanje dece

Sposobnost rađanja dece vas ne čini ženom. Svođenje ženskog roda samo na matericu nije uvreda samo ženama koje svesno biraju da ne žele dete, nego i onima koje iz zdravstvenih razloga ne mogu da ih imaju. Glavna svrha vašeg tela je da vas nosi prema određenim ciljevima, kakvi god oni bili.

foto: Giphy

2. Vaše telo treba da sredite do savršenstva

Žensko telo nije projekat, a ključ vašeg uspeha i sreće nije u njegovom usavršavanju. Telo neće biti savršeno ako izgubite 10 kilograma, isklešete trbušnjake ili laserom odstranite sve tragove bora i dlačica. Ono čemu treba da težite je unutrašnje zadovoljstvo koje će se sigurno projektovati na vašu spoljašnjost.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.