Hoćete da budete zdravi? Izbacite alkohol na mesec dana! (GIF)

PAZITE NA SVOJE ZDRAVLJE

Hoćete da budete zdravi? Izbacite alkohol na mesec dana! (GIF)

Da li pijete često ili ponekad? Prija vam čašica pića kada umorni dođete kući? Ako na kratko vreme uklonite pića iz redovnog repertoara vaš organizam će značajno ojačati.
Objavljeno:

Da li pazite na svoje zdravlje? Što ste zdraviji u mladosti to će vam lakša biti starost. Ako želite da smanjite bolesti u poznijem životu, izbacite samo jedno piće na mesec dana. Alkohol može jako loše uticati na nivo krvnog pritiska i holesterola u krvi.

tumblr
11 dokaza da je viski zdrav i da bi trebalo da ga pijete što češće! (FOTO) Prema novoj studiji, ljudi koji apstiniraju od alkohola mesec dana mogu videti poboljšanja životnih funkcija, krvnog pritiska i nivoa holesterola u krvi. Takođe, oni i smanjuju rizik od dijabetesa i oboljenja jetre, pokazuju istraživanja sa Univerziteta Koledž London.
tumblr
Doktori poručuju: Nije loše popiti 2,5 litra piva na dan! (FOTO) Učesnici ove studije su takođe primetili i druge efekte prestanka unosa alkohola kao što je smanjenje telesne težine, poboljšanje koncentracije i spavanje.
tumblr
Za ljubitelje alkohola: Da li vam je poznat ovaj osećaj? (GIF) U istraživanju je učestvovalo 102 relativno zdrave osobe u 40- im godinama. Prema trenutnim podatcima muškarci ne bi trebalo da piju više od 4 a žene više od 3 jedinice alkohola dnevno.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.