10 stvari koje odmah morate izbaciti iz kupatila (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

čistoća je pola zdravlja

10 stvari koje odmah morate izbaciti iz kupatila (FOTO) (GIF)

Čišćenje i ribanje kuće nikome nije omiljeno, a ako pobacate suvišne i bespotrebne stvari ono će biti upola lakše
Objavljeno: 08:44h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Malo ko uživa u čišćenju i kućnim poslovima, ali ako se ponekad malo više ne potrudite, nered će nas preplaviti tako da će vam biti teško da uopšte započnete s time.

Natprosečno ste inteligentni i teško se zaljubljujete! Kakve to veze jedno s drugim? (FOTO) (GIF)

Čistoća je pola zdravlja, a i lakše je i lepše funkcionisati kad niste zatrpani nepotrebnim stvarima.

6 načina da razbesniš fitnes trenera :) (FOTO) (GIF)

foto: tumblr

1. Stara šminka Olovke za oči, kutijice sa senkama ili aplikatori koje ste davno koristili ne zauzimaju tako puno mesta u neseseru, pa se i ne žurite s bacanjem. Šminka s isteklim rokom trajanja je ozbiljno opasna po zdravlje. Može izazvati alergijske reakcije i infekcije ako na primer koristite staru maskaru za oči ili senke i ruževe za usne.

foto: Thinkstock

2. Stari peškiri Probajte ovom metodom - Da li biste ih ponudili gostima? Ako je odgovor ne, znači da su već izlizani ili da imaju fleke kojih se ne možete rešiti pa je vreme da ih bacite. Uostalom, stari peškiri su idealni za pranje podova ili brisanje prašine pa ih još nekako možete iskoristiti.

foto: Thinkstock

3. Stari lekovi Ako imate malu decu u kući, ovo je vrlo ozbiljan posao koji morate redovno da ardite. Klinci su jako snalažljivi pa će se nekako popeti do najviše police kada to najmanje budete očekivali, a stare za odvajanje starih lekova vam treba samo minut.

foto: tumblr

Dok šminku možete baciti u smeće, lekove bi trebalo odneti u apoteku pa će ih tamo dalje zbrinuti. Pre nego što sledeći put određeni lek stavite u ormarić, proverite na kojoj temperaturi sme biti izložen. U kupatilu je vlažno i često toplije nego u drugim sobama pa nakon otvaranja lek treba čuvati u frižideru.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.