Fotografisanje hrane vam može pomoći da smršate! (FOTO)
Foto: Profimedia

Za lakše dijete

Fotografisanje hrane vam može pomoći da smršate! (FOTO)

Ovaj način vam olakšava da pazite šta ste sve pojeli tokom dana, pa je lakše voditi računa o kalorijama i količinama hrane koju pojedete
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stručnjaci za probleme u ishrani već neko vreme savetuju vođenje dnevnika ishrane koji bi vam pomogao da pratite sve što pojedete tokom dana. Sada je mobilna aplikacija to učinila lakšim.

6 načina da razbesniš fitnes trenera :) (FOTO) (GIF)

Vaše je samo da fotografišete hranu, a aplikacija izračunava kalorije i pomaže vam da znate šta ste sve uneli u organizam.

Najzdravije biljke na svetu: 3 najbolja leka za štitnu žlezdu (FOTO)

foto: Tumblr

Dnevnik ishrane je koristan da bi se pratio dnevni unos hrane, ali mnogim ljudima je zamorno da upisuju baš sve što jedu. Taj problem je rešila mobilna aplikacija ‚‚Lose It!" koja je uvela novu funkciju ‚‚Snap It!". Funkcija vam omogućava da fotografišete ono što jedete, a ona onda izračunava nutritivnu vrednost i kalorije.

foto: Profimedia

Aplikacija ne može prepoznati detalje, na primer da li obrok kuvate sa biljnim ili maslinovim uljem, ili da li je pirinač beo ili smeđ, tako da te detalje morate uneti ručno.

foto: Tumblr

Dosadašnja istraživanja su pokazala da obično mislimo da jedemo manje nego što zapravo jedemo. Aplikacija je korisna i zbog toga jer nam pomaže da imamo tačniji prikaz dnevnog unosa hrane.

foto: Profimedia

Istraživanje američkog Nacionalnog instituta za zdravlje je utvrdilo da je skoro 73 procenta ljudi koji su koristili aplikaciju postiglo klinički značajan gubitak težine.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.