Šta će se desiti sa vašim telom ako 4 nedelje ne jedete šećer? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

slatke muke...

Šta će se desiti sa vašim telom ako 4 nedelje ne jedete šećer? (FOTO) (GIF)

Nalazi se svuda oko vas i zapavo teško ga je izbegavati, ali kada se već jednom naviknete na to osetićete kako vas preplavljuje nezaustavljiva energija

Objavljeno: 16:26h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Povremeno vam se prijede nešto slatko i ne možete se suzdržati, a znate kako šećer utiče na vaš organizam i koliko je teško osloboditi se zavisnosti od slatkiša. Želite da živite zdravije i da se tako i hranite, a da li ste se ikada zapitali koliko je zapravo organizmu potrebno da prečisti šećere koji se talože u njemu?

10 simptoma dijabetesa koje ni u ludilu ne bi trebalo da ignorišete! (FOTO)

Britanska doktorka Bruk Alpert je osmislila dijetu koja organizam potpuno prečišćava od šećera. Ova dijeta je utemeljena na kliničkim istraživanjima i traje 30 dana.

9 simptoma dijabetesa koji pale crvenu lampicu! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Najvažniji dani dijete su još na samom početku, prva 3 dana utiču na promenu prehrambenih navika i tada se organizam najviše čisti od šećera.

foto: Profimedia

Rezučltati studije koa je pratila više učesnika ovog programa su pokazale i da je većina ispitanika uspešno skinula bar nekoliko kilograma i da se osećala energičnije i bolje. Nakon 10 dana ispitabnici više nisu osećali neodoljivu potrebu za slatkišima, i mogli su da kontrolišu svoju žudnju.

foto: giphy

Najveća korist za zdravlje se postiže tek nakon 4 nedelje. Ako osoba uspe da sve to vreme izbegava industrijski proizvedene ili prerađene namirnice i da se pridržava plana prehrane sa namirnicama bez dodatog šećera.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.