5 saveta za brigu o grudima (FOTO) (GIF)
Foto: Tumblr

oblikovano i čvrsto

5 saveta za brigu o grudima (FOTO) (GIF)

Najbolji način da osetite ljubomorne poglede drugih žena i željne poglede momaka je da imate lepe grudi, a ovo je najbolji način da one uvek budu takve
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Grudi su glavni adut ženskog izgleda, a često i predmet muškog obožavanja. Bez obzira na to da li imate male ili velike grudi morate im posvetiti vremena za pravilnu negu.

5 neugodnih situacija s grudima, a sa kojima se nose sve žene (GIF)

Da bi vaše grudi uvek bile čvrste i lepo oblikovane počnite da ih negujete odmah, za to vam treba samo po par minuta dnevno.

Obratite pažnju! 5 stvari o grudima koje sigurno niste znali (GIF)

Ovih 5 saveta će vam pomoći da budu savršene:

1. Pažljivo sa sunčanjem

Preterano izlaganje štetnom UV zračenju može učiniti kožu starijom nego što ona jeste. To možda nećete primetiti sad, ali za petnaestak godina vaše grudi će vam itekako biti zahvalne šti ih niste mučili u solarijumu ili celodnevnom prženju na suncu. Zato, na plaži kremu u ruke i tu i tamo potražite hlad!

foto: Shutterstock

2. Losion je must have

Nakon svakog tuširanja odvojite 2 minuta vremena i namažite grudi losionom. Tvrda voda može isušiti kožu, pa joj je potrebna dodatna hidratacija. Iako postoje posebni losioni za učvrščivanje grudi, ne zamarajte se njima. Premladi ste za to i biće vremena za njih. Zasad je dovoljno i obično miljeko za telo vašeg omiljenog mirisa :) Takođe, ponekad napravite piling grudi kako biste ih učvrstili.

foto: Tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.