Ovo je lek za sve bolesti: Otkrivena tajna čuvana 1000 godina!
Foto: Giphy

RECEPT ZA ZDRAVLJE

Ovo je lek za sve bolesti: Otkrivena tajna čuvana 1000 godina!

Tako jednostavan, a tako moćan napitak čije su dobrobiti znane već hiljadama godina - pomlađuje i uravnotežuje čitav organizam. U čemu je tajna ovog zelenog eliksira života?
Objavljeno:

Drugim rečima, predstavlja prirodni eliksir za zdravlje i život. Takođe sadrži do 70 posto hlorofila, koji je po hemijskom sastavu vrlo sličan hemoglobinu. Zato se koristi kao efikasan borac protiv anemije, za detoksikaciju organizma, za čišćenje jetre, poboljšanje vida i normalizaciju nivoa šećera u krvi. Podstiče rad štitne žlezde i smanjuje kiselost organizma. Izbacuje višak sluzi iz tela, pomlađuje organizam, prolepšava kožu, kosu i nokte. Jača imunitet i podiže nivo energije. Odlična je pomoć u procesu zdravog mršavljenja.

- Kada govorimo o travi u prehrani, ne mislimo na onu livadnu travu, koja najčešće nije jestiva, već mislimo na mlade zelene travke žitarica poput pšenice, ječma ili zobi. Opšte govoreći, mlade biljke imaju viši udeo određenih vitamina, provitamina, antioksidanasa i drugih biološki aktivnih spojeva. Mlade travke sadrže i proteine, no ne konzumiraju se u količinama u kojima bismo taj unos proteina mogli da smatramo značajnim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.