Želite bronzani ten? Da lakše i lepše pocrnite jedite ovu hranu (FOTO)

IZLEŽAVANJE NA PLAŽI

Želite bronzani ten? Da lakše i lepše pocrnite jedite ovu hranu (FOTO)

Na lep ten za kojim sve devojke žude najviše utiču namirnice koje unosite u organizam, nije bitno koliko vremena provedete sunčajući se već čime se hranite
Objavljeno:

Ukoliko želite da imate prelepu osunčanu kožu morate se pripremiti na vreme. UV oštećenja kože nastala od izlaganja suncu tokom godina se nagomilavaju i mogu ostaviti neželjene tragove na vašoj koži. Zato je priprema kože bitna, a hrana koju jedete mora biti bogata nutrijentima koji će da je štite na suncu. Zašto se pojavljuju bubuljice i kako da ih se rešite zauvek? (FOTO) Hrana bogata vitaminima A i D, omega 3 masnim kiselinama podstiče oporavak kože, koja će nakon sunčanja i dalje izgledati sjajno i mlado.

Za savršenu kožu jedite ovu hranu: 1. Mlečni proizvodi Oni hrane kožu, pa su mleko, jogurt, sirevi i drugi mlečni proizvodi jako bitni jer sadrže vitamin A u obliku koji telo može odmah da koristi i koji je idealan za zaštitu i hranjenje kože.
2. Riba i morski plodovi Losos i pastrmka su nezaobilazni za savršenu boju, omega 3 masne kiseline, kojima obiluju pastrmka i losos, pridonose ravnomernom tamnjenju i štite kožu od opekotina i crvenila kože.
3. Kokosovo ulje Ovo ulje hladi kožu i deluju protivupalno pa je idealno ulje za spoljašnju i unutrašnju primenu tokom vrućih letnjih dana. Sadrži vitamin E, koji je odličan za kožu i uklanja oštećenja sa nje i podmlađuje je.
4. Žitarice Bez žitarica koža ne može da bude zdrava, umesto rafinisanog brašna jedite žitarice koje poboljšavaju funkciju creva i omogućiti redovino izbacivanje razgradnih supstanci koje mogu negativno da utiču na zdravlje kože.
5. Lan Semenke lana su blagotvorne protiv upala, bogate su omega-3 masnim kiselinama, koje deluju protivupalno, a mogu se koristiti tek kad su razbijene da bismo mogli da uzmete sav njihov hranljiv sadržaj.
(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.