OVE STVARI RADI SVAKA ŽENA: Ako vam se ovo dešava hitno idite LEKARU!
Žene su vrlo osetljive i neke radnje koje rade mogu bit vrlo opasne, Foto: Beta/Dragan Gojić

STRAŠNO!

OVE STVARI RADI SVAKA ŽENA: Ako vam se ovo dešava hitno idite LEKARU!

Pranje intimnih delova vrućom vodom samo potiče razmnožavanje bakterija ---

Objavljeno: 20:13h

Žene su vrlo osetljive i neke radnje koje rade mogu bit vrlo opasne. Evo šta ne biste trebale da radite:

Pranje intimnog područja gelovima

Pranje sapunima može biti vrlo opasno, jer je intimno područje puno osetljivo.Tako samo možete dovesti do osipa i poremećaja pH vrednosti.

Osim toga, pranje intimnih delova vrućom vodom samo potiče razmnožavanje bakterija i može dovesti do odliva, ako imate menstruaciju. Čak može dovesti do pobačaja ako ste trudni. Stoga se perete mlakom ili hladnijom vodom.

Upotreba tampona

Kada dobijete, ne koristite tampone već koristite uloške. Naravno redovno ih menjajte. Tampone nipošto ne koristite, jer ako ih ne izvadite na vreme, možete dobiti šok, trovanje krvi i umreti. Informišite se malo o iskustvima cura kojima se to desilo.

Ne menjate veš redovno

Veš trebate redovno menjati, takođe i uloške kako ne bi došlo do razvoja bakterija i gorih problema. Osim toga, ne prepručuje se ni da koristite one tanke dnevne uloške za svaki dan, radije nosite pamučni veš.

Retko perete grudnjak

Grudnjak češće perite, jer nije nimalo dobro nositi prljavo.

I dalje nosite grudnjak kod kojeg su žice izašle

To nimalo nije dobro, zamislite da se ubodete na to? Grudno područje je vrlo osetljivo, a vi treba da se još i tako povredite i inficirate.

Nosite grudnjak i kada spavate

Zar vam nije dosta da nosite grudnjak po čitav dan, još nosate i kada želite spavati. Tada barem vam se grudi terbaju malo opsutiit i zato spavajte bez grudnjaka.

Koristite dezodorans

Dezodoransi nisu nimalo zdravi i vodeći su uzrok raka dojke na svetu. Puni su štetnih hemikalija, soli teških metala u zato ih ne koristite. Radije kupite dezodoranse na kojima je naglašeno da nemaju aluminij i ostale te sastojke.

Osim toga, dobro rešenje je soda bikarbona. Samo je malo razblažite pod vodom i nanesite malo ispod pazuha. Pokupiće neugodne mirise. Sodu možete koristiti i za ispiranje masnih mrlja i mrlja od znoja na odeći.

Ne štitite se od sunca

Kada idete vani, nanesite zaštitnu kremu i obavezno stavite šešir ili kačket na glavu da se zaštitte od jakog sunca. Ne idite u sloarijume, jer su opasni (izazivaju rak kože).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rsvestinove.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.