Pijete vodu sa limunom? 2 neželjene pojave najzdravijeg napitka na svetu (GIF)

NAJDELOTVORNIJA DIJETA

Pijete vodu sa limunom? 2 neželjene pojave najzdravijeg napitka na svetu (GIF)

Svi su ga bar jednom probali jer znaju da jako osvežava leti, a ukoliko ste osetili neki od ovih simptoma znajte da vam je to upravo zbog njega
Objavljeno:

Ovaj napitak na prazan stomak je sastavni deo svake dijete, ne sadrži kalorije ni šećere, poboljšava probavu, čisti organizam od toksina, daje dovoljnu dozu antioksidanta i vitamina C. Da zauvek zaboravite na dijete: Smršajte 5 kilograma i ubrzajte metabolizam (FOTO) Pojedini ovakvu vodu piju tokom čitavog dana, međutim iako je zdrava, voda sa limunom ima i 2 neželjene nuspojave na koje bi trebalo da obratite pažnju. Magičan lek od samo 2 sastojka: Šta će vam se dogoditi ako ga pijete svaki dan? (FOTO) 1. Gorušica Previše limuna može da nadražo vaše ždrelo, limun je jedna od najkiselijih voćki, a poznato je da citrusi pojačavaju lučenje želudačanih kiselina i zato podstiču gorušicu.

2. Oštećenje zubne gleđi Kiselina u limunu oštećuje zaštitni sloj gleđi na vašim zubima, a to može dovesti do osetljivosti zuba pa čak i do karijesa. Ako imate problema sa zubima, nikako nemojte da pijete vodu sa limunom tokom celog dana, ili nakon svake popijene čaše isperite usta gutljajem obične vode. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.