REŠITE SE DO 40 ODSTO MASTI ZA SAMO 3 DANA: Evo kako da NAPRAVITE čaj od samo JEDNOG sastojka će vas PREPORODITI!
Čaj, Foto: Profimedia

obavezno probajte!

REŠITE SE DO 40 ODSTO MASTI ZA SAMO 3 DANA: Evo kako da NAPRAVITE čaj od samo JEDNOG sastojka će vas PREPORODITI!

Najbolje od svega je to što se ovaj čaj jako lako priprema

Objavljeno:

Pomozite sebi, sačuvajte vaše zdravlje, sprečite velika oboljenja i to pomoću samo jednog sastojka. Kako biste očistili organizam od masnoća životinjskog porekla i smanjili holesterol potrebno je da tokom proleća konzumirate „hranu samuraja“.

Čaj od šitaki pečuraka se pokazao kao najbolji čistač masti iz organizma, a istraživanja su pokazala da supstanca iz pečuraka pod nazivom eritadenin za nekoliko dana smanjuje 25 do 40 odsto nivo holesterola u krvi. Takođe, novija istraživanja pokazuju da šitaki pečurke imaju antikancerogeno dejstvo.

Najbolje od svega je to što se ovaj čaj jako lako priprema, potrebne su vam samo osušene crne šitaki pečurke. Iseckajte jednu pečurku, dodajte 2 šolje hladne vode i kad proključa, smanjite da tiho vri oko 20 minuta. U čaj dodajte prstohvat morske soli ili jednu kašičicu soja sosa. Pijte po pola šolje, četiri puta dnevno. Budite oprezni sa konzumiranjem, čaj se ne sme piti duže od tri dana.

Napomena: Ukoliko niste sigurni da je ovaj čaj nešto što bi vam odgovaralo, najbolje bi bilo da se konsultujete sa vašim lekarom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/lovesensa.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.