MITISERI SAMI ISPADAJU IZ PORA: Uz ova DVA sastojka koja već imate u kući OČISTITE LICE DO SAVRŠENSTVA!
Mitiseri, ilustracija, Foto: Novi.ba

preporodite kožu!

MITISERI SAMI ISPADAJU IZ PORA: Uz ova DVA sastojka koja već imate u kući OČISTITE LICE DO SAVRŠENSTVA!

Jedan od najboljih načina da se rešite mitisera jeste zapravo skidanje mrtve kože!

Objavljeno:

Na internetu se pojavila nova metoda uklanjanja mitesera, i slike deluju više nego obećavajuće!

Skidanje mrtve kože sa tog mesta:

Jedan od najboljih načina da se rešite mitisera jeste zapravo skidanje mrtve kože. Prvo što trebate uraditi jeste napariti svoje lice. Onda ćete ugrejati malo vode gde ćete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja.

U isto vreme se inhalirajte te pokrijte vašu glavu sa peškirom iznad te šerpe, a ostati ćete u tome položaju nekih 10 minuta. Kada naparite svoje lice, onda trebate dobro istrljati nos i druge delove tela gdje ima mitisera. To možete jednostavno da uradite sa grubom tkaninom.

Maska:

Kada završite sa uklanjanjem mrtve kože i mitisera, onda trebate nanijeti masku. Ta maska može da bude od ljekovite gline, a jednostavno ćete to uraditi tako što ćete pomešati glinu u prahu sa vodom dok se ne dobije gusta smesa.Onda ćete naneti to na lice u debljem sloju.

Dobro je da namažete i belance od jajeta koje sadrži dosta nutrijenata koje vaša koža treba imati. Mažite ga u nekoliko slojeva sve dok se ne osuši i sve ponavaljajte dok posle nekog vremena trebate oprati lice sa toplom vodom.

Tonik:

Pomešaćete jednak deo jabukovog sirćeta i svežeg lišta od nane koje ćete prije toga izgnječiti i samleti. Onda ih dobro promešajte pa ostavite na nekom tamnom mestu da stoji sedam dana. Procijedite nakon toga i ostavite u frižider. Kada god operete svoje lice, onda ćete nanijeti ovaj tonik i nakon kratkog vremena nema više mitisera.

Postoji još jedan način. Radi se o triku kojim se smanjuju pore, a na površinu izvlači prljavština. Sve je počelo na Reditu, a postupak je prilično jednostavan.

Počinje se sa čistačem na bazi ulja. Kada se utrlja u lice i ukloni ostatak, na lice se stavlja glinena maska. Sledeće je druga tura uljanog čistača koja treba da se duže i snažnije utrljava u lice.

Kako ide postupak?

Očistite lice uljanim čistačem.

Nanesite glinenu masku i ostavite barem 10 minuta pa sperite.

Ponovo nanesite uljani čistač i žestoko ga utrljajte u lice, a miteseri će nestati.

Nakon toga, kažu da miteseri sami izlaze a vi ostajete sa čistom kožom i suženim porama. Ipak, ljudi sa osjetljivom kožom treba da vrlo oprezno pristupe ovoj metodi jer kombinacija gline (koja ume da bude isušujuća) i jakog pilinga može da iziritira kožu.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.