SRPKINJA JE PROBALA MASKU ZA STOPALA, A NAKON 15 DANA OTPALA JOJ JE PETA: Stopala joj sada izgledaju DRUGAČIJE
Foto: Novi.ba

za 500 dinara

SRPKINJA JE PROBALA MASKU ZA STOPALA, A NAKON 15 DANA OTPALA JOJ JE PETA: Stopala joj sada izgledaju DRUGAČIJE

- Toliko je gadno da me zapravo oduševljava i jedva sam čekala da se dokopam ove maske, napisala je ona

Objavljeno: 12:18h

Mnoge žene na internetu probale su piling za stopala "Baby foot" i kažu kako je u pitanju revolucionaran proizvod.

Jedna žena iz Srbije odlučila je da isproba ovu metodu, a njeno iskustvo prenosimo u nastavku:

"U samom startu bila sam jako skeptična. Šta kao, navući ću na noge plastične čarape ispunjene sluzavom tečnošću i posle tri nedjelje puf -tabani će mi biti čudesno mekani? I meni zvuči kao potpuna fikcija, ali zapravo se baš to i desilo!

foto: Printscreen Instagram

Nisam osoba sa preterano zahtevnim stopalima. Na par nedelja ih malo istrljam turpijom za pete, namažem masnu kremu i sutradan su k'o nova! Ali kada se pojavi neki ovako primamljiv proizvod koji na sva zvona hvale sve bjuti blogerke, ja naprosto moram da ga probam.

Toliko je gadno da me zapravo oduševljava i jedva sam čekala da se dokopam ove maske.

Da vas uputim u priču, "Baby foot" piling maska za stopala pojavila se pre dve godine i apsolutno zaludjela žene širom sveta koje su ispunile internet gadnjikavim slikama poput ovih gore i mene natjerale da se ozbiljno zainteresujem za ovaj, da tako kažem, revolucionarni proizvod.

Što se sastojaka tiče, sadrži puževu sluz i tajne biljne estrakte koji teraju kožu vaših tabana da se ljušti i otpada poput zmijske košuljice, a kao rezultat garantuje savršeno glatku i mekanu kožu stopala. Iako je doskora mogla da se naruči samo onlajn, nedavno sam je uočila u jednoj poznatoj drogeriji u Beogradu, i razumije se, odmah je kupila!

Čudesne čarape
Čudesne čarape foto: Novi.ba

Cena - oko 500 dinara, prava sitnica ako uzmemo u obzir ono što ću dobiri zauzvrat.

Kao što se sa slike iznad može zaključiti, stopala mi pre tretmana nisu bila u kritičnom stanju, pa tako nisam ni očekivala neki dramatičan rezultat. Mislila sam da imam jedva vidljivo zadebljanje na petama i palčevima, ali ispostavilo se da mrtve kože ima mnogo, mnooogo više.

Izvadila sam iz kesice plastične čarape natopljene "magičnom" tečnošću i navukla ih na oprana i suha stopala, a onda preko obula pamučne čarape kako bi sve stajalo na mestu.

Kako je i objašnjeno u uputstvu, držala sam masku oko 90 minuta, a zatim skinula i dobro oprala noge. Poslije sat vremena na stopalima sam osetila blagu vrelinu i peckanje, ali sve to je već bilo napomenuto i na pakovanju.

Prošlo je pet, šest dana i kada sam već digla ruke od bebećih stopala i pomirila se sa bačenih 500 dinara, primetila sam da su mi se prsti na nogama nakon treninga (valjda podstaknuti znojenjem), potpuno oljuštili, a onda je i peta na nekoliko mesta počela da "puca".

- Perutanje se pojačavalo iz dana u dan, i beli trag od mrtve kože nalazila sam svuda po kući. Po posteljini, tepihu, papučama, kadi, gde god sam prošla, komadići kože ostajali su iza mene, a onda se 15. dana desilo nezamislivo. Otpala mi je cijela peta i završila u čarapi! Da, znam da zvuči kao da preuveličavam stvari, ali zaista se to desilo. Nakon napornog treninga, i dosta znojenja, moja peta koja se inače perutala, toliko je omekšala da je cela otpala, a pošto je u svlačionici bilo još žena i htela sam brže-bolje da sakrijem gadost koja mi viri iz čarape, nisam uspela to i da zabelžim.

Peta
Peta foto: Novi.ba

Nakon ovog "incidenta", situacija se znatno poboljšala, i ružičasta, mlada koža počela je da se pojavljuje. Na kraju treće nedelje, moja stopala zablistala su u punom sjaju, a koliko su trenutno mekana i nežna, ne mogu rečima da vam opišem.

Iako razlika u izgledu "pre" i "posle" možda nije toliko drastična, osećaj pod prstima je fenomenalan i ovu masku bih svima toplo preporučila, naročito ako imate velika zadebljanja na tabanima.

Širom interneta mnoge žene upozoravaju na negativnu stranu ove maske, a to je da koža stopala postaje preterano osetljiva na neudobnu obuću i lako dobija žuljeve, mada moram da priznam da ja nisam imala tih problema."

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.