Stari ruski recept: Kako da se otarasite naočara sa 4 prirodna sastojka
Foto: Profimedia

poboljšajte vid

Stari ruski recept: Kako da se otarasite naočara sa 4 prirodna sastojka

Ovim jednostavnim receptom kojeg svako ima u svojoj kući, stvar je rešena

Objavljeno:

Svi koji nose naočare ili sočiva znaju kako je teško i zamorno raditi neke uobičajene stvari, zabole vas oči od gledanja, dođe i do pada koncentracije, itd.

Ovim jednostavnim receptom kojeg svako ima u svojoj kući, stvar je rešena, problem sa vidom će nestati.

Oči su jedni od najvažnijih osetnih organa jer uz pomoć njih možemo da vidimo svet oko nas. Čitanje uz prigušenu svetlost, gledanje televizije jako dugo i sada zahvaljujući tehnologiji, držanje očiju zalepljenih za tablete i mobilne telefone, mnogo oštećuje vid. Sve ove navike su doprinele problemima sa vidom. Možete čak i videti dete od 2-3 godine sa naočarima, a to nije dobar znak Umesto toga, trebate probati ovaj recept iz devetnaestog veka koji je smislio poznati ruski lekar koji su mnogi probali i rekli da zaista pomaže očima i zahvaljujući sastojcima, ima dobre posledice na celo telo.

U devetnaestom veku, ruski oftamolog i hirurg, Vladimir Filatov je preporučio korišćenje alternativne medicine uz lekove da bi se vid održao savršenim. On je poznat kao pionir terapije za tkiva. Uveo je novu metodu operisanja i transplantacije rožnjače i bio je jedan od prvih lekara koji su spasili oči od preminule osobe Preporučio je da pacijenti koriste prirodne sastojke da bi popravili svoj vid. Recept kaže da za negu očiju trebaju samo četiri sastojka koja možete čak i da posadite u vašoj bašti da bi bili sigurni da su sveži i u potpunosti prirodni.

Evo šta vam je potrebno. Magični recept: 100 grama soka od aloe vere; 500 grama mlevenih oraha; 300 grama meda; sok od 3-4 limuna Da bi dobili sok od aloe vere, trebate da isečete gornje, srednje i donje lišće biljke. Operite ih u prethodno rashlađenoj prokuvanoj vodi. Odsecite šiljate delove lišća i iseckajte ih na male komade. Potom lišće stavite u krpu i iscedite sok iz njih Budite sigurni da je krpa ili gaza koju koristite u potpunosti čista. Najbolje bi bilo kada bi lišće netaknuto stajalo u frižideru 12 dana pre seckanja i ceđenja. Pomešajte sok sa ostalim sastojcima i pijte ovu smesu tri puta na dan po jednu supenu kašiku, pola sata pre obroka.

Ako budete pratili uputstva tačno, ova smesa će vam sigurno popraviti vid, a kako je puna vitamina, koristiće vašem celom telu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.