SVAKI DAN POČINJE ISTOM NAMIRNICOM: MELANIJA TRAMP ima samo JEDNO pravilo koje poštuje i ono je tajna njene vitke linije! (FOTO)
Foto: Profimedia

savršena

SVAKI DAN POČINJE ISTOM NAMIRNICOM: MELANIJA TRAMP ima samo JEDNO pravilo koje poštuje i ono je tajna njene vitke linije! (FOTO)

Pitate se kako lepa Melanija održava svoju liniju vitkom, a kožu sjajnom? Evo odgovora...

Objavljeno:

Kao bivša manekenka i jedna od najintrigantnijih prvih dama koje su ikada zakoračile u Belu kuću, Melanijin život, uključujući i njenu dijetu, izazivaju interesovanje mnogih.

Na osnovu pređašnjih intervjua, odnosno retkih prilika kada je pričala o sebi i svom načinu života, izdvojili smo njena osnovna pravila ishrane.

Zanimljivo je da prva dama Amerike uvek za doručak bira isto jelo, prema čemu se može zaslužiti da je Melanija veoma disciplinovana žena.

Svaki dan započinje istom namirnicom!

Uprkos činjenici da je sada zauzetija nego ikada, ova 48-godišnja dama uvek odvaja vreme za doručak koji mora biti zdrav. Pre nekoliko godina, Melanija je otkrila za "GQ "magazin da obično započinje svoj dan ovsenom kašom koja je poznata po visokom sadržaju vlakana i smuti napitkom napravljenim od nekoliko sastojaka punih vitamina.

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: Profimedia

Svaki dan pojede određen broj voćki!

Pitate se kako lepa Slovenka održava svoju liniju vitkom, a kožu sjajnom? Ona u svoju ishranu uvodi voće bogato antioksidantima. U jednom intervjuu je otkrila da je njen dnevni cilj da pojede najmanje sedam voćki.

Ne zabranjuje sebi ništa!

Zbog fantastičnog fizičkog izgleda, mnogi ljudi misle da Melanija apsolutno ne unosi šećer. Ipak, baš naprotiv.

"Nemam uobičajen slatkiš koji uvek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom telu", izjavila je.

Prva dama je čak priznala da voli ponekad da pojede sladoled, sve dok je on “u balansu sa zdravom hranom”

Ne podvrguje se lošim dijetama, već zdrava ishrana je deo njenog načina života

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: Reuter

Melaniji je veoma bitno da unosi dosta vode tokom dana, kako bi ostala hidrirana, a nikada ne konzumira masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila svog sina Baron, i oslobodila se kilograma dobijenim u trudnoći, priznala je da su joj zdrava ishrana i pilates, dva-tri puta nedeljno, pomogli da se vrati u staru formu.

Melanija ima omiljeno jelo!

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: Fonet

"Omiljeno jelo mi je piletina u parmezanu, a piće dijetalna koka-kola iz klasične staklene boce", rekla je svojevremeno.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Super zena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.