Pritisnite ovu tačku i sav bol će nestati za 5 minuta! (FOTO)

VEROVALI ILI NE

Pritisnite ovu tačku i sav bol će nestati za 5 minuta! (FOTO)

Iako je moderna medicina otkrila mnogo toga, ipak, ona teško rešava određene probleme
Objavljeno: 12:22h
Jedan Francuski lekar sa alternativnim metodama lečenja
operacija ili saniranje neke akutne bolesti, uvek otišao kod konvencionalnog lekara, Đumbir je jači od hemoterapije! (FOTO)
medicina ipak, ona teško rešava određene Lekari uglavnom nemaju vremena da se posvete čoveku kako bi trebalo, pa se sve završava “krpljenjem rupa”, Lekari
remena da vam se posvete toliko dugo kao što možete sami sebi da se posvetite. Ali, potreban
tinypic.com
Srećom, postoji i jedna metoda koju, iako je kompleksna i ne može da se nauči za pet minuta, ipak,možete odmah da počnete da koristite. Pritom, ona je veoma efikasna, čak i kad je primenjuju početnici, Slično kineskoj tradicionalnoj akupunkturi ili ajurvedskoj medicini, ova metoda se bazira na učenju o meridijanima energije koji su povezani s našim organima.
Dijagnostika, kao i lečenje, u ovom sistemu se radi pomoću dijagnostičkog štapića (na slici ispod). Može da posluži i prazna hemijska olovka, a najsličniji predmet dijagnostičkom štapiću, koji verovatno imate u kući, jeste heklica.
tinypic.com
neurološki, tako i energetski. Pre nego što dođe do bolesti organa, prvo dolazi do energetskog poremećaja. Zbog stresne svakodnevice i ubrzanog načina života, izgubili smo prirodni osećaj koji nam govori da nešto nije u redu.
tinypic.com
Su Jok akupresura nudi odgovor. Budući da je ceo organizam ocrtan na šaci (ili stopalu), možete na njoj pronaći tačke koje su povezane sa određenim organima. Na fotografijama se vidi gde se koji organ nalazi na šaci. Ako imate problema s nekim organom na dodir od drugih tačaka na šaci.
tinypic.com
Važi i obrnuto – ako je neka tačka na dlanu Na slici iznad prikazano je gde se na šaci nalaze pluća i srce, a ispod su dodati debelo crevo i jetra. eskluzivne.info

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.