Kašičica na dan i telo kao bomba! Za mesec dana 5 kg manje i to bez imalo muke, uz pomoć ovog začina! (RECEPT)
Foto: pixabay.com

najlakše mršavljenje ikad

Kašičica na dan i telo kao bomba! Za mesec dana 5 kg manje i to bez imalo muke, uz pomoć ovog začina! (RECEPT)

Najbolji način da smršate jeste da ubrzate metabolizam. Postoje prirodne namirnice koje ga ubrzavaju, a pri tom se ne morate odricati hrane već samo promeniti začine

Objavljeno:

Gladovanje nikad nije najbolji izbor kad hoćete da smršate. Kilogrami se lako tope kada pravilo kombinujete namirnice i kada koristite sastojke koji prirodno ubrzavaju metabolizam.

Zašto ne treba da izlazite napolje sa mokrom kosom? Ovo je pravi razlog, a nema nikakve veze sa prehladom! (FOTO) (GIF)

Naučnici sa Univerziteta medicinskih nauka u Iranu formirali su dve grupe, a svaka se sastojala od 44 žene koje imaju problema sa viškom kilograma. U toku 3 meseca ove dve grupe žena savetovane o zdravoj ishrani i napravljen im je meni u kojem su unosile 500 kalorija manje na dan. Prva grupa ispitanica u to je vreme jela je 3 grama kumina u prahu na dan, umešanog u 140 g jogurta. Druga grupa žena konzumirala je istu količinu jogurta bez dodatka ovog začina.

foto: giphy

Nakon tri meseca, članice grupe koje su konzumirale jogurt s dodatkom kumina izgubile su oko 14 kilograma naspram ispitanica koje su pile običan jogurt. Sprovedeno istraživanje je još impresivnije kada se uzme u obzir podatak da su učesnice iz prve grupe izgubile 14,64 procenata više masnoća od onih iz druge grupe koje su izgubile 4,91 procenata masnoće.

foto: pixabay.com

Bitan je razlog zbog kojeg su ispitanice gubile na kilaže je taj što ovaj začin sadrži filosterole, biljnu hemikaliju poznatu po sprečavanju zadržavanja holesterola u telu. Naučnici smatraju da je to zbog toga što kumin ubrzava metabolizam. Ukoliko želite da probate ovaj začin ne morate ga dodavati u jogurt, možet ga dodati u bilo koje jelo. Začini se lako mešaju i poboljšavaju ukus jelima.

foto: giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.