UZMITE OVO 2 PUTA DNEVNO I SMRŠAJTE BEZ VEŽBANJA!
Foto: uspjesnazena.com

provereno radi!

UZMITE OVO 2 PUTA DNEVNO I SMRŠAJTE BEZ VEŽBANJA!

Kućni napitak za mršavljenje i sagorevanje masti na stomaku

Objavljeno: 07:56h

To je vrlo jednostavan i lak recept za napraviti, a ne treba puno sastojaka. Možete ga kasnije čuvati u fiižideru. Najbolje je da je napravite u jutarnjim satima i konzumirate svako jutro pre doručka. Treba koristiti prirodni i kvalitetan med, i vrlo je važno odabrati pravu vrstu cimeta kako bi vam dalo rezultate koje želite.

Kućni napitak za mršavljenje i sagorevanje masti na stomaku

Gubljenje kilograma je lako, ali šta je sa licem? 10 fotki ljudi koji su smršali, i to MNOGO! (FOTO)

Potrebni sastojci su: 2 kašika cimeta 1 kašičica meda 1 litar vode Priprema: Napravite sledeću mešavinu. Spojite cimet, med i vodu u maloj šerpi. Stavite mešavinu na vatru da prokuva. Zatim filtrirajte tečnost u šolju i podelite na dva dela.

foto: Pixabay.com

Kako koristiti ovaj napitak

Najbolje vreme za konzumiranje ove mešavine je pola sata pre nego doručka i pola sata pre odlaska u krevet. Ako napravite više nemojte bacati već ostaviti u frižideru i konzumirajte narednih dana. Mora se uzeti na prazan želudac. Ovaj prirodni napitak čisti vaše telo, ali i pomaže vam u gubitku težine, bez donošenja bilo kakve promene u ishrani. Korisni savet Držite ove korisne savete na umu: Prema nekim stručnjacima, možete dodati sirovi med nakon što je voda kuvana kako bi zadržali hranjive stvari.

foto: Pixabay.com

Morate znati da možete lako izgubiti 3-5 kilograma u roku od nedelju dana bez menjanja bilo šta drugo u okviru svoje dete. Rezultati su različiti zbog cimeta. Postoje tri vrste cimeta dostupan u trgovinama: Ceylon cimet, indonezijski cimet, i Cassia cimet. Morate znati da, iako Cassia se prodaje kao cimet, to zapravo nije isti začin i može, dakle, proizvesti različite rezultate. Pored toga, Cassiu nikada ne treba koristiti u visokim dozama na duži vremenski period. Uticaj na telo Mešavina cimeta u prahu i meda sprečava nakupljanje masti u organizmu, kažu stručnjaci. Med je antioksidans zbog fitohemikalija, koje pomažu da se neutrališu slobodni radikali. Cimet može uticati na razinu šećera u krvi i na način na koji se obrađuje, što daje vašem telu bolje šanse da ga probavi a da ga na takav način ne pretvori u masti. Prema nekim stručnjacima, abdominalna masa je osetljivija na efekte cimeta u odnosu na druge telesne težine.

(Espreso.co.rs / Dokazano.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.