DANAS JE SVETSKI DAN BEZ BRUSHALTERA: Naše preseksi novinarke su se skinule samo za vas! Sigurno se pitate zašto? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

too hot!

DANAS JE SVETSKI DAN BEZ BRUSHALTERA: Naše preseksi novinarke su se skinule samo za vas! Sigurno se pitate zašto? (FOTO)

Ima razloga, ima razloga...

Objavljeno:

Postoji samo 7 tipova ženskih grudi na svetu, koje su vaše? (FOTO) (GIF)

Svetski dan bez brushaltera obeležava se čak dva puta godišnje - 13. oktobra i 9. jula.

Specifičnost ovog dana je što mu se raduju i muškarci i žene.

Žene, jer imaju izgovor da malo oslobode svoje grudi, i to s dobrim izgovorom. I niko ne sme da im kaže da su nepristojne - moraju da ispoštuju datum.

A muškarcima... Njima je svaki dan praznik ako lepši deo naše planete zaboravi, makar u žurbi, da obuče taj nepotreban deo odeće.

Cilj Svetskog dana bez grudnjaka nije samo podsticanje žena da zavole svoje grudi, već podizanje svesti o važnosti redovnih pregleda i ranog otkrivanja raka dojke.

foto: Filip Plavčić

Prema statistikama, prosečna žena poseduje oko devet različitih grudnjaka. Međutim, iako koristan, taj izum je za neke žene, čini se, ipak suvišan. Da skratimo priču, kao što smo obećali, naši novinari su podržali ovu akciju, i to vrlo rado, svesni koliko je ovaj dan bitan.

KOJOJ GRUPI VI PRIPADATE? Žene s ovakvim GRUDIMA imaju dvostruko veće šanse za dobijanje raka

Uopšteno, mesec oktobar je mesec podizanja svesti o raku dojke, a danas je dan kad bi sve žene trebalo da ostave svoje grudnjake kod kuće i da grudima daju malo slobode i tako pruže svoju podršku borbi protiv ove opake bolesti.

foto: Filip Plavčić

Skinite svoje brushaltere i pružite podršku svim ženama koje se bore s rakom dojke, spadaju u rizične grupe ili su imale bilo kakav dodir sa njim.

DOKTORKA IZ NIŠA UPLAŠILA CELU SRBIJU: Rak dojke je neizlečiv, 99% UMIRETE! (VIDEO)

A kako se s ovim svetski važnim problemom nosila naša Natalija, pročitajte ovde:

Skinula sam se pred ljudima i dozvolila da me pipaju pred kamerama: I to iz najboljeg mogućeg razloga (FOTO) (VIDEO) (BEZ CENZURE)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.