OVA MAJKA JE DOŽIVELA NAJGORI HOROR: Iznela je bebu u nosiljki, kad se odjednom prekinuo kaiš...
Foto: profimedia

pregledajte dečje stvari

OVA MAJKA JE DOŽIVELA NAJGORI HOROR: Iznela je bebu u nosiljki, kad se odjednom prekinuo kaiš...

Jedne sekunde sve je u najboljem redu, a već sledeće... O tome nije ni sanjala

Objavljeno:

Zašto Britanci imaju 2 slavine, s toplom i hladnom vodom? (FOTO) (GIF)

Neke stvari prosto ne očekujete, jedne sekunde sve je u najboljem redu, a već sledeće, vam se može dogoditi nešto o čemu ni ne sanjate, kao što se dogodila i mami Džesiki Spur, odnosno njenom osmomesečnom sinu Hanteru.

Dečak je umalo stradao kad je ispao iz nosiljke kakvu danas verovatno ima baš svako dete.

Reč je o nosiljci koja je majci, dok je iznosila Huntera iz automobila, pukla i malen je pao pravo na beton, povredio je glavu, dobio blaži potres mozga i puno modrica po licu. Na nosiljki je pukla ručka koja se jednostavno odvojila od ostatka pa se jadno dete u sekundi izvrnulo na pod.

foto: pixabay.com

Sva sreća što mali nije stradao još više, ali je mama Džesika, da osvesti javnost da se tako nešto može dogoditi, detalje objavila na svojim društvenim profilima. Priča je potom objavljena je u ‚‚The Sun-u" gde možete videti kako je ručka pukla i kako se mali Hanter na kraju oporavio.

Roditelji su odmah kontaktirali i proizvođača (Venicci), gde su im rekli da za ovako nešto do sada nisu čuli. Pregledali su nosiljku i ustanovili da ne znaju koji je razlog za pucanje ručke.

Srećom, bebica će se brzo oporaviti, ali majka više nije toliko uverena u sigurnost njene bebe kad je u pitanju ovakav način nošenja deteta. Ovo je jedan od retkih ovakvih slučajeva ali, očito valja biti na oprezu pa stoga redovno pregledajte, ne samo nosiljke, već i mnoge ostale stvari koje beba koristi.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.