5 razloga zašto večeras treba da spavate gole! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Bićete vitkije i lepše

5 razloga zašto večeras treba da spavate gole! (FOTO) (GIF)

Pravo je vreme da oslobodite svoje telo i uživate u letnjim noćima, jer ima velikih prednosti koje donosi letnja golotinja

Objavljeno:

Ako želiš da mu bude žao što te je ostavio, ovo je savršen način! (FOTO) (GIF)

Verovatno vam je to zbog vrućine već i palo na pamet, a postoji još dobrih razloga za spavanje bez odeće. Pravo je vreme da oslobodite svoje telo i uživate u letnjim noćima, a evo koje sve prednosti donosi golotinja:

foto: giphy

1. Biće vam ugodnije Zašto biste spavali odeveni kada je napolju prevruće? Oslobodite se odeće i pustite telu da diše. Sigurno ćete se bolje naspavati ako se preko noći ne preznojavate.

foto: pixabay.com

2. Dobro je za zdravlje

Kada spavate goli, ispuštaju se hormoni rasta koji podstiču telo na razvoj, poboljšavaju gustoću kostiju, jačaju unurašne organe i imunitet.

foto: giphy

3. Manji je rizik od infekcija Ako vaše intimno područje "diše", manje su šanse od neugodnih infekcija. Naravno, to podrazumeva i da spavate na čistoj posteljini, koju leti treba da menjate češće nego zimi, otprilike dva puta nedljno.

foto: pixabay.com

4. Bićete vitkije i lepše Ako vam je vruće dok spavate, to može podstaći ubrzano starenje kože, baš kao što će i nedostatak sna zbog vrućine povećati rizik od gojenja.

foto: giphy

5. Poboljšaćete svoju vezu Ako spavate goli s partnerom, vaš ljubavni život će se poboljšati, a zajedno ćete tokom noći lučiti i više oksitocina, hormona sreće, pa ćete biti srećniji.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.