Za savršen look vam treba samo jedan bjuti proizvod, a sve žene ga zaboravljaju! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

radi se o čudotvornom...

Za savršen look vam treba samo jedan bjuti proizvod, a sve žene ga zaboravljaju! (FOTO) (GIF)

Postoji jedan proizvod koji žene stalno ignorišu, a potrebniji je od polovine onih koje koriste i čini čuda za lepotu

Objavljeno: 16:10h

10 saveta za dame starije od 35 godina! (FOTO) (GIF)

Kada je reč o bjuti proizvodima, većina žena u kupatilu ima čitav "arsenal" potrebnih i nepotrebnih preparata za negu i ulepšavanje. Dnevna, noćna i krema za područje oko očiju, tečni i puder u prahu, nekoliko proizvoda za negu kose (jer šampon i regenerator više nikako nisu dovoljni), paleta ruževa...

Priznajte, sve to i još više imate i vi u svom kupatilu. Ipak, postoji jedan proizvod koji žene stalno ignorišu, a potrebniji je od polovine koje koriste i čini čuda za lepotu vaših usana. Reč je o pilingu za usne.

foto: giphy

Možete li da se setite kada ste ga poslednji put koristile? Nikada? A baš kao što redovno koristite piling za lice i telo, ni ovaj za usne ne biste smele preskakati. Pogotovo jer, osim što uklanja višak nečistoće i mrtve ćelije kože, čini usne mekšima i vizualno punijima pa ih savršeno priprema za šminku.

foto: pixabay.com

U svakom slučaju, isplati se isprobati, a već nakon prvog korišćenja ćete prepoznati sve njegove čari. Pilinge za usne možete pronaći u svim prodavnicama s kozmetičkim proizvodima, a možete ih napraviti i sami.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.