HIJALURONSKA KISELINA, ZLATNI SASTOJAK KOJI REGENERIŠE KOŽU: Koji su benefiti kontinuirane upotrebe za zdravo lice?
promo, Foto: Yurii Maslak / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

HIJALURONSKA KISELINA, ZLATNI SASTOJAK KOJI REGENERIŠE KOŽU: Koji su benefiti kontinuirane upotrebe za zdravo lice?

Objavljeno:

Hijaluronska kiselina je prirodni glikozaminoglikan koji je deo vezivnog tkiva u celom telu. Glikozaminoglikani su dugački nerazgranati ugljeni hidrati, ili šećeri, koji se nazivaju polisaharidi. Hijaluronska kiselina je glavna komponenta onoga što daje strukturu vašoj koži i odgovorna je za taj pun i hidriran izgled.

promo
promofoto: Promo

Jedinstveni sastav Dr. Viton Hyaluronic Acid seruma doprinosi hidrataciji i regeneraciji kože, umanjenju bora i sprečavanje nastanka novih. Poznato je da tokom godina ljudska koža gubi svoju regenerativnu sposobnost tako da joj je potrebna dodatna pomoć kako bi ostala zdrava i zadržala svoj sjaj. Pažljivo odabrani sastojci u kombinaciji sa Hijaluronskom kiselinom daju koži sve potrebne hranljive sastojke koji kožu čine zdravom i negovanom.

Ti sastojci su:

  • Organska Aloe vera održava kožu čistom i hidriranom, zadržavajući prirodnu vlažnost daje joj energiju i sjaj.
  • Organsko ulje jojobe je aktivan dubinski čistač masnih pora obogaćen vitaminima B2 i B3.
  • Vitamin C važan je za sintezu kolagena i karnitina, kao i za metabolizam masnih kiselina. Pomaže kod otklanjanja tamnih fleka sa kože i daje joj dodatni sjaj.
  • Vitamin E igra veliku ulogu u formiranju zdrave i lepe kože. On predstavlja snažan antioksidant koji hrani kožu i ne zatvara pore. Kožu čin i elastičnijom i vlažnom, i ono što je jako važno, njegovom upotrebom se usporava process starenja kože.
  • Retinol (Vitamin A) vidljivo pomaže u smanjenju finih linija i bora, u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom pomaže zatezanju kože, izjednačavanju neravnomernog tona kože, izjednačavanju i poboljšanju površine kože i pomaže ublažavanju efekata ekološke zagađenosti i nečistoće vazduha kojima smo svakodnevno izloženi, a to prevremeno stari našu kožu.
  • Esencijalno ulje geranijuma koristi se za lečenje sitnih akni, smanjuje upale, a takođe se koristii da umanji već nastale bore i spreči pojavu novih.
  • Ekstrakt divljeg zelenog čaja je bogat antioksidantima, koji vam mogu pomoći da zaštitite kožu od ekološkog stresa. Antioksidanti kojima je zeleni čaj bogat, bore se protiv bora obezbeđujući imladalački izgled kože. Antioksidanti pomažu i prirodni lifting, zatežu kožu omogućavajući veću čvrstinu i elastičnost.
  • Američka leska koristi se za sprečavanje i smanjenje upala zbog njenog antiinflamatornog svojstva. Američka leska pomaže zadržavanje vlage na koži ili površinskom sloju kože, kako bi se smanjio gubitak vode iz kože i zadržala njena mekoća i elastičnost.

Dr. Viton Hyaluronic Acid serum možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.