KIROPRAKTIČARI PREPORUČUJU: Specijalni steznici sa magnetima protiv bolova u leđima
Foto: PR

čuvajte zdravlje

KIROPRAKTIČARI PREPORUČUJU: Specijalni steznici sa magnetima protiv bolova u leđima

Univerzalni dizajn ovog revolucionarnog steznika podjednako odgovara i muškarcima i ženama razlicite konstitucije
Objavljeno: 07:12h

Na poslu ste više od 8h u sedećem položaju, kičma vas neprestano boli i ne vidite rešenje. Obavljate i fizički teške poslove i sedite mnogo vremena u automobilu? Skupe masaže, razni tretmani i terapije vam nisu pomogli? Dajete novac, a rezultata nema? Imamo rešenje kako da se rešite bolova u kučmi – steznikom za leđa sa magnetima!

DANAS CEO SVET LUDAČKI TROŠI PARE! Znate li šta je Cyber Monday? (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Univerzalni dizajn ovog revolucionarnog steznika podjednako odgovara i muškarcima i ženama razlicite konstitucije, a samo danas se OVDE može kupiti po skoro DUPLO nižoj ceni! “Primorava” vas da ramena povučete nazad, ispravite kičmu i neprestano budete u pravilnom položaju. Uz to u sebi ima i 10 magneta od kojih je 5 raspoređeno duž kičmenog stuba, a 5 ka lumbalnom delu i koji ublažavaju bolove i neprijatnosti.

foto: Pr

Ono što OVAJ fenomenalni steznik čini tako posebnim jeste i činjenica da je neprimetan, tako da ga bez bilo kakvih problema možete nositi ispod odeće i tokom celog dana se osećati lepše i bolje.

Kako bi vaši problemi nestali u što kraćem roku, poručite ODMAH ovaj fenomenalni steznik po specijalnoj ceni koju smo napravili samo za vas!

Poručite od 8-17h pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE non-stop.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.