SVET JE POLUDEO ZA BRAZILSKOM DIJETOM! Gubi se 12 kilograma, nikad niste gladni, i poznati su ODLEPILI za njom!
Foto: Shutterstock

vitki bez izgladnjivanja

SVET JE POLUDEO ZA BRAZILSKOM DIJETOM! Gubi se 12 kilograma, nikad niste gladni, i poznati su ODLEPILI za njom!

Popularna brazilska dijeta popularna je u svetu i primenjuju je brojne slavne ličnosti zbog toga što za kratko vreme daje odlične rezultate
Objavljeno:

Iako su fizičke aktivnosti najvažnije, za gubitak kilograma je ključna ishrana. Iako postoje razni vidovi ishrane, od iscrpljujućih i zahtevnih dijeta koje ne sadrže dovoljno hranljivih materija, do režima koji kombinuju zdrave sastojke te podstiču ubrzavanje metabolizma i gubitak kilograma.

Predstavićemo vam brazilsku dijetu, koja se pokazala kao najdelotovornija, a poznato je da je praktikuju mnoge poznate ličnosti iz Holivuda.

Zašto NIKAD ne smete da spavate s mokrom kosom? (FOTO) (GIF)

Raspored obroka ove dijete osmišljen je kako nijedan dan ne biste bili gladni, a voće i povrće osiguravaju vam preporučeni dnevni unos vitamina i minerala. Ovaj način ishrane ne preporučuje se na duže od četiri nedelje, a povratak na "normalnu" ishranu postiže se postepenim povećanjem unosa hrane, posebno voća i povrća, a zatim i proteina.

Mislite da spavate PRAVILNO? Ovih 9 stavki će vam promeniti život i SAN!

Ono što je posebno zanimljivo u ovom režimu, a što privlači sve veći broj ljudi, jesu navodi da bez izgladnjivanja možete da izgubite i do 12 kilograma.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.