"TAKVA HIRURGIJA JE NA IVICI KRIMINALA": Doktori otkrili zašto sve više žena ugrađuje HIMEN, posledice su OPASNE
Ilustracija, Foto: MasterVideo / Alamy / Alamy / Profimedia

MORATE ZNATI

"TAKVA HIRURGIJA JE NA IVICI KRIMINALA": Doktori otkrili zašto sve više žena ugrađuje HIMEN, posledice su OPASNE

Doktori otkrili šokantnu stvar u vezi sa našim ženama

Objavljeno:

Reokonstruktivna hirurgija ženskog polnog organa, kao i ugrađivanje himena, u medicini poznatije kao himenoplastika, sve su popularniji u svetu. Zbog čega se žene odlučuju za ove estetske poduhvate i zašto bi ponovo želele da budu nevine, gostujući na Prvoj, objasnili su naš poznati urolog dr Aleksandar MIlošević i ginekolog dr Vanja Milošević.

Na samom početku urolog Aleksandar Milošević istakao je da nema ništa lepše od žene koja je, kako on kaže, netaknuta. I da gubljenje nevinosti treba da sledi svojim prirodnim tokom kroz čin ljubavi.

"Medicina, posebno hirurgija je osmišljena da vrlo konkretno pomogne nekome. U smislu životne ugroženosti. U jednom segmentu, ta hirurgija je otišla u nešto što se meni lično ne sviđa. Razlog da bi se psihičko stanje žene na izvestan način povratilo", objasnio je ginekolog Vanja Milošević i podsetio da su često žene koje traže ovu vrstu intervencije žrtve silovanja, što ej potpuno razumljivo. U svim ostalim slučajevima, javlja se rizik od mogućih komplikacija.

Ginekolog
foto: Maria Kraynova / Alamy / Alamy / Profimedia

Ginekolog Milošević podsetio je i da se himenoplastika ne radi u državnim ustanovama, tačnije da nije prepoznata kao urgentna stvar.

"Dešava se da mi često iz državnih ustanova zbrinjavamo takve pokušaje. S druge strane, postoje situacije kada su krvarenja prilikom pucanja himena toliko obilna da mora da se reaguje", objasnio je ginekolog. Zatim se urolog dr Aleksandar Milošević nadovezao i napomenuo da nijedan pacijent ne može da započne estetski proces dok ne prođe tri psihijatra, što ja najvažnija stvar.

"Takva vrsta estestke hirurgije je na ivici kriminala", zaključio je urolog Aleksandar za kraj.

Bonus video:

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.