Jedite ono što odgovara vašem obliku tela i nećete se ugojiti! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

najlakše mršavljenje

Jedite ono što odgovara vašem obliku tela i nećete se ugojiti! (FOTO) (GIF)

Da vam se ne bi lepili slojevi na struku, zadnjici ili kukovima birajte šta unosite u svoj organizam. Ne gladujte da smršate, već jedite zdravo
Objavljeno:

4 frajera koji nisu vredni tvog truda! (FOTO) (GIF)

Svaka žena ima svoje ‚‚problematično područje" - deo tela na kom se gomilaju masnoće. Od toga zavisi da li je jedna građena kao jabuka, a druga kao kruška.

Da se ne biste neravnomerno gojili, važno je da jedete one namirnice koje odgovaraju vašoj građi. Tako bez dijete možete imati savršeno oblikovano telo.

foto: giphy

1. Pravougaonik

Za ovaj oblik tela je karakteristično da ima uske bokove i nedefinisan struk. Iako je mala verovatnoća da će se žena ovakve građe ugojiti, trebala bi da u ishranu ubaci namirnice sa zdravim masnoćama - avokado, losos, bademe, kao i biljne proteine.

Ona treba da izbegava slatkiše i brzu hranu.

foto: Profimedia

2. Jabuka

Kod ovog tipa telesne građe masnoća se najviše nakuplja na središnjem delu. Idealan način ishrane za ovaj tip je - jesti često i po malo, na primer, šest puta na dan. Treba jesti hranu bogatu vlaknima, voće, povrće, vitamin C i mlečne proizvode koji imaju malo masnoće. Probiotici su dobar izbor jer regulišu probavu.

Namirnice koje treba da uzbegavaju žene sa ovakvim oblikom tela su one koje stvaraju nadutost (brza hrana, hleb, pojedino povrće...).

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.