Grudi se menjaju s godinama! Kakve su u dvadesetima, tridesetima... (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

i one stare

Grudi se menjaju s godinama! Kakve su u dvadesetima, tridesetima... (FOTO) (GIF)

Mogu da rastu ili da se smnajuju, a dešava im se i još ponešto... Sa svim promenama koje vam donose godine, menjaju se i one
Objavljeno:

Ova salata leči mnogo više, nego što ste to mislili! (FOTO) (GIF)

Postoji 7 oblika ženskih grudi, ali bez obzira koji oblik vi imate, nisu iste u dvadesetima, tridesetima, četrdesetima.... Baš kao sve što se menja na telu kako starite, tako se i ženske grudi menjaju.

Promena težine utiče na veličinu grudi, ali i trudnoća i hormonski poremećaji. Zbog trudnoće grudi će postati veće i napetije.

foto: giphy

U dvadesetima....

Veličina grudi u dvadesetima varira. Promena težine takođe utiče na njihovu veličinu, ali i trudnoća na koju se mnoge žene odlučuju u dvadesetima. Zbog trudnoće grudi će postati veće i napetije, aureole će postati tamnije, a bradavice veće. To se može vratiti u predtrudničko stanje nakon porođaja. Uobičajene su i promene na grudima usled hormonskih promena, mogu nastati i bolne kvržice.

foto: Profimedia

Lisa Džejkobs, hirurg iz klinike Džon Hopkins, upozorava da se zbog svake promene javite svome lekaru, ali i dodaje da ne paničite ako su kvržice bolne jer one koje ukazuju na rak - nisu bolne.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.