MASNA JETRA: Šta treba da pijete kako ne biste imali ovaj problem?
Bolovi, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

PROMO

MASNA JETRA: Šta treba da pijete kako ne biste imali ovaj problem?

Održavanje normalne funkcije jetre je od vitalne važnosti za naše zdravlje i dobrobit.

Objavljeno:

Jetra je ključni organ odgovoran za mnoge važne funkcije u našem telu, uključujući detoksikaciju, metabolizam i proizvodnju žuči. I sami znate da često konzumiranje masne hrane dovodi do povećanja holesterola i masne jetre.

Uvek se možete kloniti zasićenih, trans masti i rafinisanih šećera. Ali koliko realno možete podneti da budete disciplinovani?

Možete li zamisliti svoj život bez čipsa, pice, pomfrita, krofni, roštilja, testenina i bezbroj drugih nezdravih ukusnih jela?

Ne jesti čokoladu u PMS-u ili ne piti pivo kada je fudbal?

Budite iskreni prema sebi, nemojte se zavaravati da možete da živite od brokolija. Pokušajte da se hranite 30% zdravije, a za ostalo će se pobrinuti Dr. Viton Liver detox.

PR
foto: PR

Dr. Viton Liver detox predstavlja jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i antioksidanasa koji doprinise održavanju normalne funkcije jetre i nivoa masti u krvi. Zahvaljujući prisustvu biljnih ekstrakata dolazi do poboljšanja apetita i varenja hrane.

Dr. Viton Liver detox sadrži moćne antioksidanse koji vrše čišćenje i detoksikaciju jetre. Vitamin E, N-acetil-L-cistein i glutation su snažni antioksidansi i u kombinaciji sa šisandrom i silimarinom, koji doprinose antioksidativnoj zaštiti, sprečava se oštećenje jetre od slobodnih radikala.

OVDE možete poručiti Dr. Viton Liver detox ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.