MUČE VAS DLAČICE NA GRUDIMA? Ovo je jedini način da ih se rešite ZAUVEK! (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

samo za dame

MUČE VAS DLAČICE NA GRUDIMA? Ovo je jedini način da ih se rešite ZAUVEK! (FOTO) (GIF)

Nijedna žena neće priznati da muči muku s njima, a skoro svaka ima ovaj problem, jedina razlika je što su kod nekih dama ove dlake izraženije, a kod nekih nisu
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nemojte misliti da ste jedina dama koja ima dlačice oko bradavica. Nijedna žena neće priznati da muči muku s njima, a skoro svaka ima ovaj problem. Glavni krivac su polni hormoni, a jedina razlika je što su kod nekih dama ove dlake izraženije, a kod nekih manje upadljive.

Stavljate ih na kožu, a ni ne znate da ovi proizvodi nikako ne smeju na lice! (FOTO) (GIF)

- Dlačice oko bradavica se prvi put mogu javiti u pubertetu, u trudnoći, menopauzi… Ako su svetlije, često i ne obraćamo pažnju na njih, međutim, ukoliko su tamne i jake, prave nam estetski problem.

foto: giphy

Ipak, važno je znati da one mogu biti posledica problema s hormonima, te je zato preporučljivo, pre ikakvog otklanjanja, proveriti postoji li nekakav hormonski disbalans. Pored dermatologa, treba se obratiti i endokrinologu, eventualno ginekologu - kaže dr Svetlana Minić, dermatovenerolog.

foto: Profimedia

Što je dlačicama koren jači, to su i one upadljivije, pa tako i više smetaju. Zato je najbolje uništiti koren. Na njega najefikasnije deluje radiotalasna elektroliza. Tokom ove procedure se uklanja jedna po jedna dlačica, kojih obično i nema mnogo. Po potrebi postupak valja ponoviti više puta, a uvek je najbolje da to radi dermatolog.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.