Kanabisom do bicepsa! Otvara se prva teretana na svetu za stonere (FOTO)
Foto: Profimedia / Thinkstock

fitnes inovacije

Kanabisom do bicepsa! Otvara se prva teretana na svetu za stonere (FOTO)

On toliko veruje u korisna svojstva kanabisa da će svi posetioci moći nesmetano da konzumiraju sve zeleno, ali u vaporajzerima ili jestivim oblicima
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Navodno biljke kanabisa pomažu da se telo brže oporavi nakon intenzivnog vežbanja i kidanja mišića zahvaljujući antiupalnim svojstvima.

5 najvećih laži koje vam govore O ODRASTANJU (FOTO) (GIF)

‚‚Power Plant Gym" će se otvoriti u San Francisku u maju, a vlasnik želi da uništi sve stereotipe vezane za kanabis. Toliko veruje u korisna svojstva kanabisa da će svi posetioci moći nesmetano da konzumiraju sve zeleno, ali u vaporajzerima ili jestivim oblicima.

foto: giphy

Zamislite samo, zadimljena teretana i hrpa znojavih likova sa znojnicima preko čela, ali je sasvim jasno da vlasnik ističe pozitivnu stranu kanabisa i da ne promoviše scene hipi filmova.

foto: Thinkstock

Ime vlasnika je Jim McAlpine, ima 46 godina i za Daily Mail je izjavio da kanabis može da poboljša stvari koje već volite - ako ga koristite na pravi način, s fitnesom može pomoći da se fokusirate i uđete u ‚‚zonu”.

foto: giphy

- Ljudi uglavnom kažu da je to teretana za stonere, ali najvažniji je fitnes, tek onda kanabis. Koristimo fitnes da bismo pokazali kako kanabis učiniti delom života i svejedno biti aktivan - kaže Jim McAlpine.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.