Ovaj napitak leči NAJSTARIJU bolest na svetu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

veoma bolno

Ovaj napitak leči NAJSTARIJU bolest na svetu! (FOTO) (GIF)

Postijanje ovog bolnog i veom aneprijatnog stanja je zabeležen još u Drevnom Egiptu, a umesto lekova mogu pomoći ove 4 namirnice
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ako organizam proizvodi povećanu količinu mokraćne kiseline ili je bubrezi ne eliminišu pravilno iz tela, može doći do njene kristalizacije koja izaziva jedno veoma bolno stanje.

Nije slučajnost što HIRURZI nose PLAVE i ZELENE mantile? Postoji jako važan razlog za to! (FOTO)

Giht se u narodu često naziva najstarijom bolešću na svetu - postojanje ovog oblika artritisa zabeležno je još u vreme Drevnog Egipta.

foto: Giphy

To je zapravo upala zglobova popraćena napadima jakog bola, crvenilom i oteklinama koja nastaje zbog taloženja mokraćnih kristala.

Mokraćna kiselina nastaje prilikom razgradnje purina, a obično se iz tela izbacuje putem urina. Ako organizam proizvodi povećanu količinu mokraćne kiseline koju ne može da izluči iz tela dolazi do kristalizacije urina. Nastali oštri kristali talože se u zglobove, najčešće u stopalima i uzrokuju jaku bol.

foto: Shutterstock

Danas postoje lekovi kojima se leči ovo neprijatno stanje, a za one koji su skloniji prirodnim alternativama postoji recept za napitak od 4 sastojka s kojim ćete se uspešno boriti protiv gihta. Celer i đumbir ublažavaju upalne procese dok će se krastavac obračunati s kristalima.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.