Telo vas upozorava, slušajte ga! Ovih 5 ZNAKOVA mogu vam SPASITI ŽIVOT (FOTO)
Foto: Thinkstock

obratite pažnju

Telo vas upozorava, slušajte ga! Ovih 5 ZNAKOVA mogu vam SPASITI ŽIVOT (FOTO)

Organizam se "buni" i upozorava, šaljući veoma jasne znakove. Samo treba slušati!
Objavljeno:

Ljudski organizam je komplikovana mašina, koja je pod stalnim opterećenjima. Zato se treba truditi da je dodatno ne opterećujemo, ali ako se to desi - telo vam šalje znakove!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Organizam se "buni" i upozorava, šaljući veoma jasne znakove. Samo treba slušati! Ovo je pet veoma bitnih signala koje vam telo šalje i koje nikako ne bi trebalo da zanemarujete.

1. Zubi

Da li su priče o doručku kao najvažnijem obroku obična laž? (FOTO) (GIF)

foto: Profimedia

Osim što kontrolišete zdravlje zubi i desni, redovnim odlaskom kod zubara možete doznati štošta i o stanju vašeg organizma. Naime, promene u usnoj duplji mogu biti jedni od prvih pokazatelja bolesti srca, pluća, probavnog trakta ili nekih drugih delova vašeg tela. Ne zanemarujte promene na zubima i desnima već potražite pomoć stručnjaka.

2. Težina

Smršati možete samo ako jedete dobro! (FOTO) (GIF)

foto: Reuters

Gojenje ili pak mršavljenje pojava je koja se svima događa tokom godine, a najviše zavisi od ishrane, načina života i stresa. Ne smemo nikako zanemariti i značajno gojenje ili pak mršavljenje. Ako ste u kratkom roku dobili veliki broj kilograma to može upućivati na hormonalni disbalans i probleme sa štitnom žlezdom ili pak na zadržavanje vode u organizmu odnosno probleme sa srcem i bubrezima te trudnoću. Isto važi i za nagli gubitak kilograma.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.