OVAKO JE SMRŠALA KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ! Otkrila IDENTITET čoveka koji je ZA TO ZASLUŽAN, AU (FOTO)
Foto: Beta/Denis Cerić

PAŽNJA

OVAKO JE SMRŠALA KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ! Otkrila IDENTITET čoveka koji je ZA TO ZASLUŽAN, AU (FOTO)

Nakon samo par meseci ona opet izgleda kao jedna devojka

Objavljeno:

Problem prekomerne težine je itekako veliki problem u današnjem društvu, a zimski period je itekako podoban da se dobije koja kila viška i to u toku novogodišnjih i božičnih praznika. Tada se definitivno ne pazi šta i kako se jede, a onda na proleće primetimo da nijedna majica iz leta prošle godine se ne može navući.

Onda se krene sa razno raznim dijetama koje i nemaju baš nekog posebnog smisla, a samo se može nauditi svome zdravlju, ako se ne konsultujete sa nutricionistom, ili nekim drugim stručnjakom iz ove oblasti. Ono što je generalno ispravna činjenica je to, da je ishrana koju forsiraju dijabetičari, u stvari i najbolja opcija da se zadrži dobra linija.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/kolinda_gk

5 mini obroka na dan, bez prejedanja uz jako malo masti, te puno voća i povrća je definitivno i najbolja ishrana u današnje vreme. Tako mi danas govorimo o bivšoj hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović, koja od kako je sišla sa predsedničke pozicije, shvatila je da se malo bucnula, i krenula je da steše svoju liniju.

Nakon samo par meseci ona opet izgleda kao jedna devojka. Ona je tako nedavno objavila fotku iz Kanade, a izjavila je za hrvatske medije da je krenula sa liposukcijskom ishranom , po savetu bosanca koji se zove Kenan Mandra. Ova ishrana izbacuje ugljikohidrate iz tela, kao i smanjen broj masnih jela i tvari. Na to sve puno vežba, i evo kako danas izgleda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.