HIRURG DEJAN MILUTINOVIĆ OTKRIVA: Najveće GRUDI U EVROPI traže SRPKINJE!
Foto: promo / AP / Shutterstock

Šestica im taman!

HIRURG DEJAN MILUTINOVIĆ OTKRIVA: Najveće GRUDI U EVROPI traže SRPKINJE!

Pacijentkinja sama bira hirurga, a on određuje veličinu implanta prema anatomskoj građi i stanju tkiva
Objavljeno: 14:54h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije dr Dejan Milutinović kaže da većina Evropljanki traži grudi trojku, a Srpkinje, nećete verovati, zadovoljava u većini slučajeva samo šestica.

5 neugodnih situacija s grudima, a sa kojima se nose sve žene (GIF)

Naime, nekada su žene morale da se zadovolje dvojkama i trojkama (što je stručno rečeno 280ml), ali je od pre deset godina moguće da im se ugrade četvorke (400 ml), ali im ni to nije dovoljno, pa se danas ugrađuju i šestice. E, te šestice, kako kaže hirurg Milutinović, Srpkinje najviše vole.

foto: promo

"Mnogo pacijentkinja dođe i kažu: Doktore, imam dvojku, hoću četvorku, a možda i više. Najveće implante koje sam uradio su šestica", rekao je hirurg Milutinović.

foto: giphy

"Postoji mnogo razloga zbog kojih se žene odlučuju na korekciju ili uvećanje grudi. Uglavnom jer su nezadovoljne izgledom grudi, velićinom i oblikom. Mnoge žene imaju prirodni deformitet ili jako male grudi pa zbog toga imaju kompleks. Neke nakon porođaja i dojenja izgube lep oblik i veličinu, neke zbog postojeće asimetrije grudi, ali ima i onih koje žele da promene oblik i veličinu", rekao je doktor Milutinović.

foto: ap
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.