PORUKE IZ PODSVESTI: 8 SNOVA koji vam ukazuju na PSIHIČKE PROBLEME! Nemojte ih ignorisati! (GIF)
Foto: Thinkstock

čudesni mozak

PORUKE IZ PODSVESTI: 8 SNOVA koji vam ukazuju na PSIHIČKE PROBLEME! Nemojte ih ignorisati! (GIF)

Snovi nisu uvek beznačajni istručnjaci kažu da za to postoje različita objašnjenja
Objavljeno: 09:52h

2. Sanjate da kasnite

Ako vam predstoji bitan događaj, a da ste preopterećeni obavezama, možda ćete sanjati da kasnite negde. Izvan bukvalnog tumačenja, ovo znači da osećate kao da vam fali neki bitan deo života zbog vremena koje vam je na raspolaganju.

3. Sanjate da ste nagi na javnom mestu

Još jedan čest san u kome ste nagi u javnosti, na poslu ili u školi. Ovo može da znači da se osećate anksiozno i ranjivo zbog vaše moći odbrane koja je opala i brinete se da li će vas neko osuđivati. S druge strane, takođe može da znači da želite da se istaknete ili da budete primećeni. Ako se sami obnažite u snovima, onda znači da se lečite od bolesti ili okrećete novi list.

4. Padanje

Ovo je najčešći san kod ljudi. Prema više izvora, ovo znači da ste izgubili kontrolu nad nečim u životu ili da ga zapostavljate. Ovo uključuje vašu porodicu, finansije, ljubavni život, školu, posao ili kombinaciju stvari. Snovi služe kao podsetnik da obratite pažnju na ove stvari. Značenje ovakvih snova ne znači da su negativni. Ako osećate mir dok padate, bez obzira na brzinu, ovo označava neočekivanu promenu koja vam ide u korist. Većina ovih snova nema kraj, ali ako se dočekate na noge znači da ste prevazišli prepreke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.