Muči vas bolna upala bešike? Najbolji lek vam je sve vreme pred nosom (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

da brže prođe

Muči vas bolna upala bešike? Najbolji lek vam je sve vreme pred nosom (FOTO) (GIF)

Ova infekcija se najčešće se događa u zimskim mesecima, ali postoji delotvorno rešenje i ono dolazi iz vaše kuhinje
Objavljeno: 09:34h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim što je odlična protiv gorušice, soda bikarbona, pomaže i kod urinarnih upala. Uzrok upale bešike najčešće je bakterijski, a simptomi uključuju peckanje u toku mokrenja, bolove u stomaku, ali i mutan ili krvav urin. Upala može da bude bolna i jako neprijatna.

Šta boja vašeg mobilnog telefona govori o vama? (FOTO) (GIF)

Ako se urinarna infekcija ne izleči, može doći do hronične infekcije i ozbiljnih zdravstvenih problema. Ova infekcija najčešće se događa događa u zimskim mesecima, ali postoji rešenje. Možete je umiriti korišćenjem sode bikarbone.

foto: Profimedia

Za tretman bi trebalo da sedam dana, svako jutro jednu kašičicu medicinske sode bikarbone otopite u decilitru vode i popijte. Postupak možete ponoviti tokom dana. Ovaj postupak provereno deluje i već nakon nekoliko dana dolazi do poboljšanja.

foto: Gif

Konzumiranje sode bikarbone smanjuje kiselost u telu i čini da krv i urin budu alkaliniji. Kada alkalni urin prolazi kroz bešiku stvaraju se neodgovarajući uslovi za rast bakterija i to pomaže u kontroli infekcija. Ali u slučaju da se simptomi ponovno vrate, obavezno se obratite lekaru.

foto: Profimedia

Upotreba sode bikarbone povećava količinu natrijuma u telu, pa ako se vaša ishrana iz zdravstvenih razloga bazira na dijeti sa niskom količinom natrijuma, obavezno se prvo konsultujte sa lekarom.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.