Otkriveno zašto muškarce sve živo boli kad ih neko šutne u testise! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

nije im lako

Otkriveno zašto muškarce sve živo boli kad ih neko šutne u testise! (FOTO) (GIF)

Tolerancija tela na tu količinu bola određuje da li će osoba povraćati nakon udarca, ali za sve njih je taj bol nepodnošljiv
Objavljeno: 15:36h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Niko ne zna koliko je ozbiljan bol kada vas neko šutne u prepone, dok to ne iskusi na svojoj koži. U tom slučaju ipak je teže muškarcima, koji imaju ozbiljan problem kada ih neko udari ispod pojasa.

Najbolji materijal za brak su muškarci s bradama (FOTO) (GIF)

Ne samo da muškarcima testisi postanu natečeni i da osećaju veoma veliki bol, nego zapravo osećaju mučninu i užasan napor u stomaku. Ali zašto baš osećaju mučninu u abdomenu, ako je ih neko šutnuo u donji deo tela?

foto: Thinkstock

Testisi se prvobitno formiraju u abdomenu, u blizini stomaka i želudca. Nervi i krvni sudovi ostaju zakačeni u tom regionu, iako testisi padnu dole. Tako da, kada muškarcima neko nanese povrede intimnih delova, bol putuje do stomaka.

foto: giphy

Mučnina prolazi kroz spermatični pleksus, koji je primarni nerv svakog testisa, a zatim se širi kroz kičmu. Srce u tom trenutku počinje jače da kuca i temperatura tela se povećava, zbog proizvedene traume, što tera muškarce da se pojačano znoje. Kako minuti prolaze, mošnice natiču sve više, postaju crvene i upaljene.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.