DOKTOR BUBNOVSKI OTKRIO KAKO DA ŽIVITE 100 GODINA! Isperite oči i dobro pogledajte
Sergej Bubnovski, Foto: Printscreen

poslušajte

DOKTOR BUBNOVSKI OTKRIO KAKO DA ŽIVITE 100 GODINA! Isperite oči i dobro pogledajte

Izlečite se bez tableta oslanjajući se na svoje telo. Okupajte se hladnom vodom, stimulišite telo...

Objavljeno: 10:13h

Profesor Sergej Bubnovski je stvorio sopstveni sistem lečenja koji se zove kineziterapija, koji se zasniva na pokretu. Danas mnoge beznadežne pacijente diže na noge. Njegov savet je da se niko ne oslanja na čudesnu moć tableta već da koristi unutrašnje resurse svog tela. Nije teško.

Naime, dovoljno je svako jutro uraditi nekoliko vežbi. Njegova preporuka su čučnjevi.

„Izlečite se bez tableta oslanjajući se na svoje telo. Okupajte se hladnom vodom, stimulišite telo... Pre ili kasnije, svako se odluči na gimnastiku. Moji pacijenti sa ozbiljnim srčanim oboljenjima bili su fascinirani medicinskim fenomenom koji im se dogodio kada su počeli da vežbaju. Naravno, najlakši način je da progutate tabletu za pritisak. Najteže je ostaviti pilule i iskoristiti resurse svog tela da vam pomogne da se rešite visokog krvnog pritiska.

Gimnastika
foto: Printscreen/Twitter

Nijedan kardiolog na svetu ne može da mi pokaže pacijenta koji se izlečio od hipertenzije uzimanjem tableta. Ako krvni pritisak lečite tabletama, to znači da počinjete da uzimate jednu pa čitavu šaku tableta. To je neka vrsta zavere!

Čim se čovek razboli, posle 40. godine, kardiolozi kažu: vreme je da uzmete kardio protektore. To znači da ste imali bol u grudima i umesto da shvatite zašto se pojavio, poslušno ćete otići u apoteku i uzeti lekove koji će vam „zaštititi srce“.

U stvari, neće biti profilaksa, bolest će se pogoršati. Zato što je bol u grudima rezultat slabosti tela. Moramo da razumemo šta se dešava sa našim srcem i krvnim sudovima. Sa 40 godina dolaze kod lekara sa bolom u grudima i pitaju ih šta da rade. Doktor daje lekove koji ne deluju. Posle nekog vremena, osoba se okreće alternativnim vrstama lečenja, pa otkriva kretanje, disanje. Ako ujutru radiš gimnastiku nećeš ostariti, podmladićeš se!

Kod osobe koja se redovno bavi gimnastikom dešava se da se ćelije podmlađuju umesto da stare. Moja preporuka je Sveta Trojica: čučnjevi, sklekovi i vežbe bench press.

Čučnjevi, Vežbe, Teretana, Trening
foto: Profimedia

Jednom sam sreo umetnika Borisa Efimova koji je živeo 108 godina.

Pitam ga: "Šta radiš da živiš tako dugo?"

„Ništa“, odgovara, „čučim 450 puta dnevno!“

Verujte mi, ovo je jedini način da vaša krv teče kroz celo telo! Ako izvodite pravilne čučnjeve 20 puta dnevno, mnogi problemi će nestati.

Ovo je posebno važno za one koji često sede za računarom. Ako ste sedeli sat vremena bez ustajanja, uradite 30 čučnjeva! Počnite da se tuširate hladnom vodom svakog jutra u trajanju od 5 sekundi. To će biti dovoljno da vaša krv teče kroz telo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.