Kako da sami sebi uništite dan, ostajući budni celu noć?! (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

za mazohiste

Kako da sami sebi uništite dan, ostajući budni celu noć?! (FOTO) (GIF)

Sutra će biti uništeno vašom odlukom, ali ćete barem biti ekspert u ostajanju budnim do same zore
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osobe koje ostaju budne do kasnih sati, imaju poremećen bioritam i teško im je da uživaju u sledećem danu. Ako ste i vi u toj grupi, postoji način da ostanete budni još duže.

Postoji mnogo zanimljivih, ali i iscrpljujućih načina da ostane budni duže od razumnih sati, bez racionalnog razloga, osim da vam predstojeći dan bude apsolutno neproduktivan.

foto: giphy

Ukoliko želite da sami sebi uništoite sledećei dan radite ovo:

1. Uništite vaš unutrašnji sat

Ako imate radni osećaj za vreme, možete ostati budni celu noć. Vratite svoje vreme za spavanje sat unazad, dok ne budete potpuno van reda sa ostatkom sveta, bez dobrog razloga osim da opsujete sutrašnji dan. Prvih nekoliko puta ćete pomisliti kako ne smete to da radite svom telu, ali vremenom ćete postati toliko umorni bez pravog razloga da ćete napraviti sebi pakao. Od tada, gledanje serije u ponedeljak ujutru biće sasvim razumna stvar za vas.

foto: Thinkstock

2. Odbijajte da učite iz prethodnih grešaka

Zaboravite sva ona vremena kada ste zaspali usred jela, pisanja mejlova ili u liftu kada ste se vraćali sa posla, jer je najbolji način da ostanete budni bez razumnog razloga da zaboravite sva ta vremena kada je trebalo da naučite da znate za bolje od toga. Dok odbijate da učite na sopstvenim greškama, zauvek ćete ostajati budni i u tri sata noću ćete igrati igrice i pretvoriti jutro u noćnu moru.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.