Brushalter odlazi u istoriju? Kakva budućnost čeka ženske grudi? (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

SVE SE MENJA

Brushalter odlazi u istoriju? Kakva budućnost čeka ženske grudi? (FOTO) (GIF)

Predstavnici nekoliko stranih popularnih brendova donjeg veša potvrđuju da se trend menja
Objavljeno: 11:23h

"Vog" piše da seksi, čipkasti brushalteri i dekolte odlaze u istoriju zahvaljujući milenijalcima koji biraju udobnost, pre svega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Udobnost i komfor su trenutne aktuelne teme u modnoj industriji. Kada je reč o kupovini brushaltera, naročito među milenijalcima, oni traže udobnost - kaže modni analitičar Maršal Koen.

On tvrdi da seksi brushalteri koji ističu dekolte odlaze u istoriju jer pripadnici nove generacije radije biraju sportske grudnjake koji su daleko udobniji. Dakle, šta će zameniti dekolte?

foto: Giphy

Dekolte će zameniti trend "side bob", odnosno odeća koja otkriva bočnu stranu grudi. Kada je reč o brushalterima, nosiće se oni mekani, napravljeni od pamuka, bez žica.

A photo posted by @confessionsofdoctordream on

I "Vog" smatra da seksi brushalteri postaju prošlost, a na scenu stupaju udobni sportski grudnjaci. Doduše, oni navode drugi razlog. - Rodni stereotipi su u centru pažnje u poslednje vreme, a pripadnice mlade generacije žele da svoju seksualnost istaknu na neki drugi, pozitivniji način.

foto: Giphy

Predstavnici nekoliko stranih popularnih brendova donjeg veša potvrđuju da se u poslednje vreme više traže sportski brushalteri, nego oni seksi, čvrsti.

- Ali, to je samo trenutni modni trend i ne važi za sve. Da li zaista mislite da će žene velikih grudi da nose pamučni brushalter bez žica? Puš-ap brushalteri i dalje se prilično prodaju - kaže predstavnica brenda "Intimate Apparel".

(Espreso.co.rs / Superžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.