GOLA, U BLATU, SA "SILIKONIMA": Australijanka NESVAKIDAŠNJI hit na Internetu, njeni potezi ZALUDELI sve (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

kakva carica

GOLA, U BLATU, SA "SILIKONIMA": Australijanka NESVAKIDAŠNJI hit na Internetu, njeni potezi ZALUDELI sve (FOTO)

Njenim fotografijama svakodnevno se smeju milioni ljudi, a ova brojka samo raste

Objavljeno:

Verovatno pratiš pokoji model ili glumicu na Instagramu, jer rado im zavirimo u privatan život, ne bi li se istovremeno informisali o tome što novo rade, ali i uhvatili kakvu dobru inspiraciju za make up ili outfit. A onda među pet normalnih doleti jedna slika koja nikome nije jasna - iskrivljena poza, neobičan asesoar za slikanje, naprosto previše savršena koža lica... I puno upitnika iznad glava jer ovako nikad ne izgledamo, a nikad ni nećemo.

Instagram je svojom vladavinom doveo u trend savršenstvo - bilo u figuri, lepoti ili životnom stilu, koje je prosečnoj osobi teško ostvarivo. Iako smo toga svi svesni, pa čak i činjenice da je mnogo toga digitalno uređeno i nema puno veze sa stvarnošću, retko ko se protiv toga može boriti već se jednostavno prepusti struji i prilagođava se koliko može. Ali jedna žena je odlučila tome stati na kraj i pritom nas sve dobro nasmejati. Naime, Australijanka Celeste Barber, komičarka, knjjiževnica, obožavateljka vina, svoj Instagram profil svakodnevno koristi kako bi oponašala neke od najapsurdnijih fotografija koje poznate dame objavljuju. A rezultati? Naprosto su urnebesni jer, pre svega, s debeljuškastom Celeste, sasvim obična lica bez šminke i s puno ljubavi prema hrani i vinu možemo se itekako poistovetiti. Njenim fotografijama svakodnevno se smeju milioni ljudi, a ova brojka samo raste.

Pogledaj njene najnovije fotke, često golišave, jer takvi su i "uzori" koje kopira, ali i njene najlegendarnije radove iz prošlosti.

1. Rita Ora

2. Emily Ratajkowski

3. Gwyneth Paltrow

4. Alexi Ren

9. Elisabeth Moss

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.