30 Beynur Kaptan tetovaža, nemate toliko mesta na telu za njih! (FOTO)

BODY ART

30 Beynur Kaptan tetovaža, nemate toliko mesta na telu za njih! (FOTO)

Razigrane boje, prelivanje svetlosti i jedinstveni motivi su svojevrsni simbol ovog studija, za ove umetnike nisu potrebne reči, dovoljno je da bacite pogled na njihova dela

Objavljeno: 14:59h
Dragana Vulović

Beynur's Tattoos Studio je otvoren pre 5 godina u u Litlportu Kembridžširu i ubrzo je postao jedan od najpoznatijih evropskih tattoo salona. Njihove tetovaže su više nego primamljive i kod njih možete pronaći sve vrste stilova koji vas zanimaju. I dalje razmišljate da se istetovirate? Ovi ljudi će biti vaš tatu majstor! (FOTO) (VIDEO) Tatu umetnici iz ovog salona redovno učestvuju u tatu konvencijama širom Evrope i često osvajaju nagrade, a o njima se nadaleko piše. Tetovaže uglavnom rade na zakazivanje, ali neće vas odbiti ni ako dođete bez zakazanog termina. Oni su zaslužni za remek-dela na vašem telu: Upoznajte najkreativniju tatu ekipu u gradu (FOTO) (VIDEO) Foto: Beynur Kaptan Facebook Instagram 1.

45 fotografija koje najbolje opisuju rad poznatog tattoo umetnika Aleka Stinga (FOTO) U studiju se rade i pirsinzi, i možete dobiti bilo koji kakav poželite. Osim stalnih tatu umetnika u studio često dolaze artsti iz čitave Evrope. 2.

30 tetovaža zbog kojih ćete odmah poželeti da posetite Mareta (FOTO) (VIDEO) Studio je otvorio tattoo umetnik Bejnur Kaptan i njegove tetovaže će vas ostaviti bez daha. 3.

30 razloga zašto je Mina naj kul srpski tatu majstor! (FOTO) Bejnur je počeo da radi tetovaže u Turskoj pre 12 godina, ali su tamo one još uvek tabu, pa je uglavnom tetovirao turiste i to jednostavne tetovaže na listovima, ili male motive koji se brzo rade. 4.

16 situacija koje prepoznaju samo oni sa tetovažama... I njihovi roditelji! (GIF) Zbog stanja tatu scene u Turskoj Bejnur se pre 6 godima preselio u Veliku Britaniju gde je uglavnom radio na velikim konvencijama dok nije otvorio salon. 5.

VAŽNO JE UPOZNATI OSOBU: Pogledajte zašto jedan umetnik radi samo jedan crtež na dan (FOTO) Sada je njegov salon jedan od najpoznatijih i najcenjeniji u tom delu Britanije. 6.

26 najlepših tetovaža inspirisanih japanskim mangama! (FOTO) - Najviše volim da radim polka stil, trash i vodene boje, ali jako uživam i u realizmu- kaže Bejnur. 7.

11 tetovaža za 7 dana: Pretvorila je svoje telo u umetničko delo (GIF) (VIDEO) - Često putujem po Britaniji i izvan zemlje, tako se osećam kao avanturista u svom radu. 8.

Imate li herca? Ubacite ruku u rupu i dobijete tetovažu iznenađenja! (FOTO) (GIF) - Biti tatu artist nije posao, već strast. Zaista se trudim da ljudima pružim body art po najvišim standardima. 9.

12 tetovaža koje izgledaju kao obični crteži olovkom, a tako su strava (FOTO) 10.

Ako vidite nekog sa tačka zarez tetovažom, evo o čemu se u stvari radi (FOTO) 11.

Njoj je tetoviranje promenilo život. A vama? (FOTO) 12.

Geometrijski precizni tatui kakve nikad niste videli (FOTO) 13.

15 tetovaža majki i ćerki koje oduzimaju dah (FOTO) 14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

Foto: Beynur Kaptan Facebook Instagram (Dragana Vulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.