SAVRŠEN TRIK ZA ČIŠĆENJE CIPELA OD PREVRNUTE KOŽE: Potrebno vam je SAMO ovo sredstvo, koje sigurno imate u KUPATILU! (FOTO)
Očistite micelarnom vodom cipele od prevrnute kože, Foto: Profimedia

BRZO, LAKO I EFIKASNO

SAVRŠEN TRIK ZA ČIŠĆENJE CIPELA OD PREVRNUTE KOŽE: Potrebno vam je SAMO ovo sredstvo, koje sigurno imate u KUPATILU! (FOTO)

Postupak je vrlo jednostavan

Objavljeno: 12:10h

Kada su cipele u pitanju, i muškarci, kao i žene, često se odlučuju za model od prevrnute kože. Lepe i elegantne, upotpunjuju svaku kombinaciju, ali je veoma teško održavati ih. Bitno je često ih čistiti, a još je bitnije - čime, upravo zbog toga što su veoma osetljive.

Međutim, Kira O Hagan je otkrila sjajan trik za čišćenje cipela od prevrnute

kože. Sredstvo koje je upotrebila, koristi se u čićenju lica, ali je sjajne rezultate imalo i što se tiče Kirinih sandala.

Nakon što se vratila iz izlaska Kira je shvatila da su njene sandale veoma prljave. Ona je upotrebila "magično sredstvo" - micelarnu vodu i potpuno očistila blatnjave cipele.

Kako da očistite cipele micelarnom vodom?

Postupak je vrlo jednostavan. Natopite pamučnu krpu micelarnom vodom i laganim pokretima prebrišite obuću od prevrnute kože. Ovakav način čišćenja možete da primenite i na platnenoj obući.

BONUS VIDEO: Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.