NIKO NEĆE MOĆI DA VAM ODOLI: Muškarci, evo kako da sve oči budu uprte u vas!
Foto: profimedia

Odlični predlozi

NIKO NEĆE MOĆI DA VAM ODOLI: Muškarci, evo kako da sve oči budu uprte u vas!

Ukoliko cenite stil, kvalitet i efektne stvari, imamo sjajne predloge za vas, kako da u najluđoj noći, a i u svim predstojećim elegantnim prilikama izgledate drugačije

Objavljeno:

Ukoliko cenite stil, kvalitet i efektne stvari, imamo sjajne predloge za vas, kako da u najluđoj noći, a i u svim predstojećim elegantnim prilikama izgledate drugačije, moderno i upečatljivo. Dobre cipele, aksesoari i torbice je nešto što vam je neophodno, ukoliko želite da postignete pomenuti efekat.

Leptir mašne su postale za veoma kratko vreme pravi hit i nezaobilazni detalj svakoga ko želi da bude u trendu. U svetu su postale sinonim za stilizovanu i modernu osobu, bez obzira na godine. Klasičan model leptir mašni od satena ukrasiće vašu odevnu kombinaciju. Don Sergio leptir mašne su pakovane u posebne elegantne kutijice i zato su odličan izbor kada su pokloni u pitanju. Cene mašni su samo 899 rsd na novogodišnjem popustu, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420 radnim danima.

foto: promo

Drvene leptir mašne su za veoma kratko vreme postale pravi HIT! Svaka leptir mašna je rađena sa posebnom pažnjom na samoj obradi, kao i na kvalitetu finalne izrade.

*Napomena: Drvo je prirodni materijal, tako da nijedna mašna nije identična (kao na slici), jer se boja i šare drveta razlikuju. Svaka drvena leptir mašna je unikatna. Dostupne su u mnogo varijanti, OVDE ih možete kupiti po ceni od 999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420 radnim danima.

foto: promo

Tregeri su svestrani i jednostavni za kombinovanje, a umeju odlično da transformišu svaku odevnu kombinaciju. Oni su pre svega su savršeno funkcionalni. Naime, muškarci koji nose tregere izgledaju mršavije i više. Oni vizuelno izdužuju figuru tela, što ih čini odličnim izborom ukoliko nisu visoki, ili mršavi onoliko koliko bi želeli. Tregeri su dostupni u nekoliko boja, njihova cena je 599 rsd, širine su 2,5 cm, OVDE ih možete odmah naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Muškarca koji vodi računa o svom izgledu i stilu, možete prepoznati po cipelama koje nosi. One su oličenje dobrog ukusa. Pogledajte sjajne modele, iz Italije, popristupačnim cenama, koje su izrađene od 100% prave kože. Neka svi pogledi budu usmereni ka vašj obući! OVDE pogledajte celokupnu ponudu, možete poručiti online putem sajta, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Torbica je aksesoar koji vam je uvek potreban! Za muškarce koje cene stil je torbica Falco, koja je od mešavine kože i platna. Torbica je domaće proizvodnje, izuzetnog kvaliteta i izrade, kao i sjajnog dizajna. Dostupna je u teget, braon i crnoj boji. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 3690 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.