ZA MUŠKARCE KOJI CENE STIL: Italijanska, 100% kožna obuća po promo cenama!
Foto: Promo

Sjajna ponuda

ZA MUŠKARCE KOJI CENE STIL: Italijanska, 100% kožna obuća po promo cenama!

Muškarca koji vodi računa o svom izgledu i stilu, možete prepoznati po cipelama koje nosi

Objavljeno:

Muškarca koji vodi računa o svom izgledu i stilu, možete prepoznati po cipelama koje nosi. One su oličenje dobrog ukusa, a trebalo bi da su spoj kvaliteta i trenda. Italijanska obuća je sinonim za modu koja ne prolazi, ali i kvalitet - 100% prirodna koža. Pogledajte spoj svega navedenog i to po promo cenama! Neka svi budu oduševljeni vašim izborom!

Neka svi pogledi budu usmereni ka vašoj obući.. To ćete sasvim sigurno postići sa ovim modelom, koji je dostupan u čak četiri varijante. Izaberite braon - crnu boju, plavu, ili neku drugu kombinaciju . Cipele su 100% od prirodne kože, italijanske proizvodnje i dostupne u brojevima od 40 do 46. OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 7990 rsd, ili OVDE u nekoj drugoj ponuđenoj boji, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko više volite elegantnije, duboke cipele/čizme, ovaj model je pravi pogodak! Izrađene su od 100% prirodne kože, u tamno braon i braon boji. Dostupni su brojevi od 40 do 46, OVDE ih možete poručiti, po ceni od 8990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Klasični model je večiti. Ove vrlo kvalitetne cipele su one, koji svaki muškarac treba da ima. Idealne su i za odela, kao i za neke malo manje formalne kombinacije. Dostpune su u dve boje, njihova cena je 7490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Dopada vam se casual stil? Ove cipele su sinonim za udobnost i kombinovanje za sve prilike. Proizvedene su u Italiji, 100% koža, a siva boja sa plavim detaljima daće poseban pečat svakom vašem stajlingu. OVDE ih možete poručiti po ceni od 5990 rsd, dostupne su 4 različite boje, kao i brojevi od 40 do 46, ili pozovite na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Čizme su veoma aktuelni model, jer su lake za kombinovanje i idealne za hladnije i kišovite dane. Ove čizme su vrlo elegantne i izrađene od prirodne kože. Klasičan model, na zapertlavanje, koji je večan. Dostupne su u sivoj, crnoj i braon boji. Cena čizmi je 6990 rsd, OVDE ih možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Bruger kanađanke već godinama unazad su omiljeni model cipela za zimu velikog broja ljudi. Ove italijanske kanađanke će dati poseban pečat vašoj odevnoj kombinaciji, a ujedno vas i ugrejati u hladnim danima. 100% priordna koža, njihova cena je 6990 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Prave zimske cipele ne moraju biti neupečatljive! Ovaj model u bordo - crnoj boji je jako efektan i moderan, a sa druge strane kvalitetan i pravi izbor za zimske dane. Odlično se uklapa i u elegantnije kombinacije. Cena cipela je 8990 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih modela, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.